Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

FOTO/VIDEO. Protest restrâns în Satu Mare. Oamenii s-au plâns de facturile mari

Protest restrâns, în această după-masă, duminică, 2 octombrie, în municipiul Satu Mare. Oamenii au protestat față de prețurile mari la energie.

În jur de cinci oameni s-au adunat, astăzi, în zona centrală a municipiului Satu Mare, lângă sediul Prefecturii, și au protestat față de facturile uriașe. Mini-protestul de la Satu Mare s-a desfășurat în același timp cu protestul organizat de AUR în Piața Universității din Capitală.

,,Trebuie ieșit în toată țara, nici vouă nu vă convin facturile. Nu se mai poate așa”, au spus organizatorii protestului de la Satu Mare.

George Simion a spus, în cadrul unei conferințe de presă, că protestul nu aparține exclusiv AUR: ,,Manifestarea de duminică este un strigăt al tuturor românilor și în desfășurarea protestului am invitat alături de noi și alte formațiuni politice, și alte figuri publice, ONG-uri, sindicate și patronate”, a declarat liderul Alianței pentru Unirea Românilor.

12 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Las’ ca o sa fie si mai mari.

  2. damaigreu Răspunde

    Noi restul, care nu am fost la protest, suntem multumiti. Cel putin asta cred guvernantii. Ce nu stiu ei e ca noi am ramas acasa pentru ca ne pregatim ca sa-i castram!!!!!

  3. cazma Răspunde

    Și eu zic la ăștia de haur urss să le dea facturi mai mici A5 în loc de A4

    • cr Răspunde

      Da numa proshtii de almafabetzi ca shi tyine primăsc facturi format A4! Bine că nu vrei banner mare să-ți scoată ochiul! Sau zâci că eshti șeva firmă de firmă și îtzi permitzi? Da atuncea din cauza ta se taie pădurea omule!

  4. H&R Răspunde

    Câtă unitate între satmareni la acest anemic miting

  5. dracu Răspunde

    ..Dar…Cosma a participat??

  6. Gigi Răspunde

    Care oameni!?:)))

  7. Aldo Răspunde

    Asa se-ntampla de obicei, te pui sa fumezi o tigara pe banca cu o cafeluta, in liniste, si dintr-o data te gesesti in mijlocul un protest imens AUR. Saraca domnisoara in geaca neagra.

    • comentator Răspunde

      Și probabil ce mai țipa și protesta împotriva facturilor!? Așa cu gura plină !?!?
      Ce vreți de la hAUR? Simpatizanții s-au transhumanțat pentru iarnă la legheleurile de iarnă. Ceva saivane așa mai dichisite. Maid să vedeți de Paște ce de agitație vor provoca la Petea! Asta dacă între timp nu ne iau în Schengen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.