Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

FOTO/VIDEO. S-a deschis Hello Donuts Satu Mare. Gogoși proaspete, înghețată italiană, cafea 5ToGo

În incinta Shopping City Satu Mare a avut loc astăzi evenimentul de deschidere al francizei Hello Donuts în Satu Mare. Cu ocazia aceasta, sătmărenii au avut oportunitatea să deguste gogoși proaspete, înghețată italiană, cafea 5ToGo și, nu în ultimul rând, să ciocnească un pahar de șampanie în cinstea deschiderii oficiale a noii atracții a toamnei.

DESPRE HELLO DONUTS ROMÂNIA

Constantin Puiu, CEO Hello Donuts România, ne-a răspuns la întrebarea: „De ce să alegem Hello Donuts?”

Înainte de toate, pentru că suntem îndrăgostiți de gust și de savoare, așa că avem grijă să facem combinațiile cele mai delicioase și surprinzătoare.

Dacă spunem că folosim ingredientele cele mai bune, din sursă controlată, asta și facem.

Dacă promitem să ne trezim dimineața devreme, ca să pregătim aluatul și umpluturile proaspete ale zilei, așa vom face.

Dacă vă promitem că veți avea la evenimentul vostru un Candy Bar savuros și spectaculos, așa va fi.

Nu în ultimul rând, ne place să vedem cum se întâlnesc rețetele noastre cu gusturile clienților.”

DANIELA ȘI DANIEL GROSOS, DEȚINĂTORII BRANDULUI HELLO DONUTS SATU MARE

Ne-am dorit să fructificăm acasă, în Satu Mare, experiența pe care am dobândit-o în cei 14 ani petrecuți lucrând în domeniu HoReCa, în Dublin. Visul nostru a fost să ne întoarcem în țară ca să clădim și aici o afacere de familie pe care să o îndrăgească o comunitate întreagă. Astăzi, privind cum se conturează Hello Donuts Satu Mare, simțim că am reușit” – au declarat Daniela și Daniel Grosos, deținătorii brandului Hello Donuts Satu Mare.

9 comentarii

  1. Gheza Răspunde

    Bagati zahar cat mai mult in copii, ca de asta au nevoie.

  2. ... Răspunde

    Apoi peste timp puteți scrie că vai-vai a explodat numărul copiiilor obezi în oraș? Maimuțăriți iar americanismele pline de E-uri? Sau deja aveți articol scris cu titlul “Dezastru în rândul tinerilor. Cercetării analizează cauzele numărului mare de copii obezi din țară”? Nu mai bine s-ar evita această situație prin nepromovarea la asemenea produse. Că parcă era vorba și la noi că produsele prea dulci și cu zahăr adăugat în exces vor fi suprataxate! Și voi ce faceți acuma?????? Vă aștept în clubul oamenilor dulci să vedeți câtă incompetență medicală există la noi. Să nu cumva să credeți că există pastila magică, că așa ceva nu este! Felicitări inconștienților! Îmi vine să vomit! Și tocmai atentați la sănătatea copiiilor???? Voi măcar realizați ce faceți?

  3. Satmarean1 Răspunde

    Nu este obligat nimeni sa manance daca nu vrea sau sufera de unele afectiuni,dar in cantitati rezonabile e chiar necesar si indicat. Felicitari si mult succes celor doi reveniti acasa sa faca ceva fata de unii care vin si dau numai din gura .👍🍾

    • ... Răspunde

      @Satmarean 1. Zahărul funcționează ca un drog. Sunt nenumărate produse în comerț care au gust fantastic și nu poți să te oprești. Inclusiv sosuri sau mezeluri. Nu te poți opri. Nu conștientizezi asta până nu îți arată cineva efectiv cât zahăr este să zicem în băuturile carbogazoase răcoritoare. Apoi în timp vine nota de plată. Faceți-vă chestiile astea acasă cum vreți voi și cu ce vreți voi. Iese infinit mai ieftin și mai sănătos. Pentru că pe lângă ce trebuie să conțină mai au în compoziție și adaosuri care prelungesc viața produsului. Apoi să nu-mi spui că și alea sunt sănătoase că te pălmuiesc! Plus nu te baza tu pe puterea de judecată a copiilor. Știi tu foarte bine cum sunt copiii. De ce să le expui la așa ceva dacă chiar nu e musai?

      • X Răspunde

        Hai sa interzicem toate produsele care consumate in exces dauneaza corpului, pe motivul ca sunt unii care nu se stiu limita.

        *ironie* pentru cei care nu se prind

        • ... Răspunde

          Aici nu ajută ironia. Unii chiar nu au atâta minte să judece. De aia am scris ce am scris. Dureros este că se vizează copiii. Degeaba nisăm noi chestii frumoase dacă nu întreprindem campanii în care să educăm copiii. Totul este la modul declarativ. Apoi ne mirăm că ne îngrășăm.

  4. Satmarean 1 Răspunde

    In ziua de azi tot ce mananci nu e sanatos ca acum 50 de ani. Chestia cu Bio este o prostie pt fraieri si sursa de imbogatire pt smecheri. Nu spune nimeni sa-i pui la copil ujina zilnic la scoala din acele produse si 1L cola si cand vine acasa sa-i dai pizza ,dar cu o alimentatie in cantitati si continut caloric normale, la ore cat de cat fixe (nu dupa ora 20) ,poti sa mananci orice,dar asta depinde mult de educatie.

    • ... Răspunde

      @Satmarean 1. Corect. Dar spune drept ai copil de vârstă școlară și reușești să-i controlezi alimentația?
      Iar referitor la Bio circulă un banc prin branșă. Bio este produsul care se stropește noapte.

    • ... Răspunde

      Dealtfel tot văd că e un talmeș-balmeș acolo. Donuts american și înghețtă italină. Ce brand e ăsta? Sau mai multe brand-uri? Sau numai să se vândă și să treacă. Sfântul ban. Un fel de fornetti nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.