Ultima actualizare: azi, 15:29

Locale

Muzica anilor 2000, în weekend, la Capricci! Nick de la N&D, invitat special

Acest sfârșit de săptămână aduce la Satu Mare muzica anilor 2000 printr-un concert de senzație. Sătmărenii vor avea ocazia să se distreze pe unele dintre cele mai iubite hituri ce au făcut valuri în topurile muzicale din România și să se bucure de o atmosferă cu adevărat incendiară.

Sătmărenii sunt așteptați sâmbătă, 8 octombrie, la o seară de neuitat, alături de vedeta unei generații. Nick de la N&D readuce moda muzicală a anilor 2000 printr-un concert live la restaurantul Capricci din Satu Mare, iar milenialii, dar nu numai, se vor putea bucura de melodii care au făcut furori și au rupt toate topurile din țară. Pe lângă distracția garantată, cei prezenți la eveniment se vor putea bucura de mâncare bună și de băuturi alese.

,,Sâmbătă ne distrăm așa cum o făceam cândva. Tineri de odinioară, vă așteptăm să reînviați amintiri unice! Tineri de astăzi, vă așteptăm să cunoașteți distracția autentică!, este mesajul celor de la Capricci.

Așadar, nu sta pe gânduri și rezervă acum o masă la 0749.826.186! Capricci și Nick de la N&D te invită să iei parte la un bairam memorabil, sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 21.00.

 

4 comentarii

  1. c-block Răspunde

    La N&D tot ce înseamnă vocal era de la Dana Nălbaru. Ăsta e o paiață. Ceva cum făcea și ăla Bobby Farrell de la Boney M. Să aveți poftă cine este amator.

  2. Antal Adrian Răspunde

    Adrian Cozma să treci pe la Liga să plătești consumatia lui Victor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.