Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Sătmărean fără permis, reținut de polițiști. A furat o mașină, a dat o tură cu ea, apoi a abandonat-o

La data de 5 octombrie, în jurul orelor 14.00, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Ardud au fost sesizați verbal de către un bărbat de 70 de ani, domiciliat în Satu Mare, despre faptul că o persoană i-ar fi sustras autoturismul proprietate personală din incinta gospodăriei sale, situată pe un teren extravilan, între localitățile Ardud și Mădăras.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea infracțiunii, respectiv un bărbat de 44 de ani, din Satu Mare, care avea dreptul de a conduce anulat. De asemenea, autoturismul a fost identificat pe raza localității Mădăras, fiind abandonat la marginea părții carosabile.

Față de bărbatul de 44 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, în vederea dispunerii unor măsuri preventive. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.