Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

O polițistă din țară, mamă a doi copii, s-a împușcat în cap cu pistolul din dotare

O veste șocantă a îngrozit tot Inspectoratul de Poliție din Buzău. O agentă în vârsta de 36 de ani, mama a doi copii, s-a sinucis cu arma din dotare, informează știrileprotv.ro.

Tragedia s-a petrecut în locuința femeii din municipiul Buzău. Femeia de 36 de ani este mama a doi copii și lucra la Postul de Poliție din Mărăcineni, județul Buzău. Alarma a fost dată de vecini când au auzit focul de armă, dar echipele de salvare venite la fața locului nu au mai reușit să o salveze pe femeie.

Potrivit unor apropiați ai familiei, polițista și-ar fi dus, în această dimineață, cei doi copii la o unitate de învățământ, așa cum obișnuia în fiecare zi, informează adevărul.ro. Apoi, în loc sa meargă la serviciu, în tura de dimineață, polițista a revenit acasă și și-a pus capăt zilelor cu arma pe care o avea în dotare.

Victima a fost găsită cu o rană prin împușcare la cap și pistolul, cel mai probabil arma din dotare, lângă trupul fără viață.

Surse din rândul anchetatorilor spun că se conturează varianta unei sinucideri.

Reamintim că tot astăzi, un poliţist din Dej s-a împuşcat cu armamentul din dotare şi a suferit leziuni grave.


CITEȘTE ȘI

5 comentarii

  1. Gheza Răspunde

    Citat din articol:
    “Apoi, în loc sa meargă la serviciu, în tura de dimineață, polițista a revenit acasă și și-a pus capăt zilelor cu arma pe care o avea în dotare.”

    Cateva randuri mai jos:
    “Surse din rândul anchetatorilor spun că se conturează varianta unei sinucideri.”

    Porcar sm sunteti chiar retardati? Daca femeia s-a impuscat, singura, in cap, ce altceva mai poate sa fie decat o sinucidere? Cum potop ajungeti unii sa scrieti in presa?

    • Attila Răspunde

      Lasa sunt maghiari.

    • @Gheza Răspunde

      @Gheza, eu sunt sigur că doar au copiat comunicatul polimiliției. Atât. Nici măcar nu s-au sinchisit să scrie ceva de la ei. Problema de acolo începe.

    • 3.14 Răspunde

      Pt ca nu a fost filmata “faza”, judeca si tu! Putea fi omorata si nu ar fi prima data in istorie cand cineva doreste sa para crima sinucidere. Una este o presupunere media fara multe informatii si alta o expertiza cu valoare legala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.