Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Lucrări pe bulevardul Lucian Blaga. Se lărgește o porțiune din carosabil

Lucrări pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare. Se lărgește o porțiune din carosabil și va ajunge la patru benzi, au anunțat, astăzi, reprezentanții municipalității.

Concret, bulevardul Lucian Blaga se va lărgi la patru benzi pe o porțiune de aproximativ 250 de metri, între străzile Dorobanților și Căprioarei. De asemenea, vor fi fi refăcute benzile de autobuz cu alveole, fiind astfel retrase de pe șosea, a spus Maskulik Csaba.

Potrivit lui Maskulik, aceste lucrări reprezintă doar un început, urmând ca pe viitor întregul bulevard Lucian Blaga să fie lărgit la patru benzi.

Maskulik a mai spus că lucrările aflate acum în desfășurare vor fi finalizate anul acesta.

14 comentarii

  1. Duster Răspunde

    Intersecția Dorobanților cu Lucian Blaga cum rămâne
    Chiar nimeni nu se găsește
    Acolo e dezastru

    • Postole Laurențiu Răspunde

      Este lăudabil! Dar toată porțiunea până la ieșirea din oraș ar trebui să fie cu patru benzi. Ar mai trebui rezolvată problema circulației “sugrumată” la intersecția Burdea. Consiliul Local aici a greșit enorm de mult când a acceptat condițiile CNAIR să blocheze traficul pe la calea ferată spre Balta Blondă. De ce spre Lazuri s-a putut și aici nu? O altă problemă ar fi că pe strada Parcului Industrial către Zollner să se facă parcări tip refugiu pentru camioane și amplasate coșuri de gunoi așa cum este și în alte țări și de fapt cum este normal și civilizat. Toată lumea lucrează cu camioane în zonele industriale dar un loc de parcare nu există!

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    …. și se va circula și cu viteză mai mare iar accidentele de circulație vor veni singure. Veți vedea în curând. Numai nu pricep unii șoferi din trafic de ce se grăbesc în halul ăsta către garsoniera de veci?
    A zis cineva, un expert englez în construcția de șosele că cine seamănă drum culege trafic intens. Adică benzile în plus niciodată nu vor spori siguranța în trafic.

    • Satmareni pierduti in Spatiu Răspunde

      Si ce propui ? Sa ingustam strazile sa fie trafic pentru ca sunt niste idioti care nu stiu sa respecte limita de viteza ?

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Ce să propun? Oricum fac ce vor. Am zis doar că așa sigur nu vor rezolva nimic.

        • Satmareni pierduti in Spatiu Răspunde

          Apoi taci si stai in banca ta

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Și tu. Acum crezi că ți-ai găsit alt pacient? Omul are o părere și nu tu ești în măsură să spui cine ce părere are voie și cine ce părere poate să-și exprime aici. Până la urma urmei cine te crezi?

          • Satmareni pierduti in Spatiu

            Pai desteptule. Cum nu rezolva nimic ? Traficul pe blaga o sa fie mai fluid. Nu o sa stai dupa busu care blocheaza strada ca n-are unde sa opreasca decat in mijlocu strazii ca nu este statie de bus. Te plangi ca prostu de accidente si ca nu se rezolva problema accidentelor ca se dezvolta infrastructura. Cand una n-are legatura cu alta. Asa ca taci si stai in banca ta ca vorbesti pe langa.

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Eu nu mă cert cu tine. Nu asta e problema principală acolo. Așa că taci și stai în banca ta. Nu totul stă în fluidizarea traficului. Mai sunt mulți care au treabă pe acolo sau intersectează traficul. De acolo vin problemele. Dar tu nu poți a înțelege asta. Faci pe Schumi cum prinzi 10 m liber. Pentru tine și cei de teapa ta poți face 20 de benzi că tot nu o să ajungă. Byebye. te rog nu mă mai deranja.

  3. carcotas Răspunde

    Benzile nou create sunt pt a usura intrarea si iesirea pe strazile laterale.

  4. bigbrother Răspunde

    @carcotas. Cred că ai vrut să glumești. Acolo îi vor depăși pe ceilalți din trafic, acolo vor merge cu viteză sau exact pe banda aia vor staționa în neștire fel de fel de mașini citez “doar pentru un minut” și bineînțeles cu avaria standard pornită. Că acum vor trage pe dreapta și vor lăsa mașina acolo apoi vor traversa în fugă șoseaua până la firma la care au ceva treabă. Sunt zeci de firme acolo cu varii profile de activitate, una după alta! Și de ce să se complice omul să intre în curte când și așa nu-ți cedează barem unul din sens opus prioritatea dacă poate face și așa!

  5. Ha Răspunde

    250m? Uau, ce realizare! Cand se voteaza?! 🙂

  6. De aici înțelege fiecare ce vrea = ... Răspunde

    De aici înțelege fiecare ce vrea = …

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Nu am înțeles și nu știu care e problema ta. Te înșeli dealtfel. Îmi explici ce legătură are asta cu subiectul articolului? Să înțeleagă omul că tu atât ai priceput din articol? Cam slabă performanță sătmărene!😱🤮😭

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.