Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Profesor reclamat pentru purtare abuzivă, achitat. Părinţii au cerut să predea în continuare

Un profesor din judeţul Satu Mare care a fost reclamat pentru purtare abuzivă după ce le-ar fi spus elevi lor că sunt “proşti” a scăpat de dosar.  Profesorul a fost reclamat de un singur părinte, iar ceilalţi părinţi din clasă au cerut ca profesorul să predea mai departe matematică.

Totul a început, potrivit informaţiilor PortalSM, în data de 22.01.2021, în timpul orei de matematică, desfășurată on-line, la clasa a IX-a A de la Liceul Teoretic Negrești-Oaș, când profesorul a început să țipe la elevi. El s-ar fi enervat pentru că nu-i vede pe ecran, iar la solicitarea lui, elevii și-au resetat camerele, dar problema tehnică a persistat.

Iritat de această situație ar fi început să-i amenințe pe copii spunându-le că vor primi nota 1 toți elevii cărora nu le funcționează camera și a început să ţipe la ei, spunându-le: „bă proștilor nu-mi dați nicio explicație, îmi pare rău că mi-am pierdut ora asta, dar de luni vă ard și o să plângeți cu lacrimi, râsul astă mă irită și o să plătiți scump pentru el”.

Unii elevi au susținut că de la începutul anului școlar acest profesor a avut o atitudine ostilă față de toți elevii, atitudine care de-a lungul timpului ar fi degenerat în jigniri.

Deşi această reclamaţie a fost cercetată de Poliţie şi Parchet, un număr de 22 de părinți au solicitat că profesorul să predea în continuare matematică.

 

Un comentariu

  1. alecu Răspunde

    De unde tragem concluzia ca profesorul a avut dreptate! Elevii e prosti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.