Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

Pedeapsă pentru un sătmărean oprit cu focuri de armă: un an cu suspendare

Un tânăr din judeţul Satu Mare care a fugit de poliţie şi a fost oprit doar după ce oamenii legii au tras mai multe focuri de armă asupra maşinii lui pentru a-l opri, a fost condamnat la un an şi trei luni de închisoare cu suspendare. Sentinţa a fost dată în această săptămână.

Potrivit informaţiilor PortalSM, totul a început în 26.04.2022, în jurul orei 21.30,  în localitatea Cămârzana, când  conducătorul unui BMW a încercat să se sustragă controlului organizat de Poliția orașului Negrești Oaș.

Poliția, cu patru autospeciale MAI, a pornit în urmărirea autoturismului, însă conducătorul nu s-a supus somațiilor. Acesta și-a continuat deplasarea, acroșând pe traseu un autoturism.

Polițiștii au tras mai multe focuri de avertisment, apoi au efectuat focuri spre roțile autoturismului, reușind în cele din urmă să-l scoată din autoturism pe conducător. Şoferul a fost imobilizat iar în urmă verificării datelor, poliția a constatat că acesta are permisul suspendat.

Șoferul a refuzat testarea atât cu aparatul alcooltest precum și cu testul rapid pentru depistarea în organism a substanțelor psihoactive. A fost condus la Spitalul din Negreşti-Oaş, unde, în prezența poliției și a personalului medical, a refuzat să-i fie recoltate atât probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, cât și probele de sânge și urină necesare pentru depistarea în organism a substanțelor psihoactive.

Acesta a spus că motivul pentru care refuză aceste probe este pentru că suferă de probleme medicale.

El şi-a recunoscut faptele şi a spus că le regretă. A primit un an şi trei luni de închisoare cu suspendare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.