Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Radu Roca, noul președinte al Organizației Municipale PSD Satu Mare

Consiliul politic județean al Partidului Social Democrat Satu Mare a desemnat astăzi, 28 octombrie, noua conducere interimară a organizației municipale PSD Satu Mare.

Astfel, în funcția de președinte al organizației a fost numit Radu Roca. În funcția de prim-vicepreședinte a fost numit Ciprian Crăciun iar în cea de secretar executiv Cătălin Filip. Totodată au fost numiți și 12 vicepreședinți: Dorel Coica, Cristina Tămășan-Ilieș, Adrian Micle, Sergiu Săsăran, Adela Stănean, Ionuț Bujor, Cosmin Rațiu, Ciprian Tișea, Ionuț Săvescu, Mirela Suciu, Cristian Pașca și Claudiu Ținca.

În funcțiile de secretari executivi adjuncți au fost numiți Teodora Rentea, Ovidiu Buga și Daniel Leschian. Obiectivul principal al noii echipe este recâștigarea încrederii sătmărenilor în oamenii și soluțiile propuse de Partidul Social Democrat.

,,Voi face ce am făcut și până azi, voi munci în echipă pentru a crea o organizație municipală puternică și respectată” a declarat noul președinte Radu Roca.

Au mai fost desemnați tot pe mandate de interimat, Claudiu Tămășan – secretar organizația județeană TSD Satu Mare, Sorin Stănean – președinte organizația municipală TSD Satu Mare, Andrei Krucz – prim-vicepreședinte organizația municipală TSD și Alexandra Petran – secretar organizația municipală TSD .

4 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Numai 12 vicepresedinti ?
    Nu vi se pare ca sint cam putini ?!?!

  2. Bipedu Răspunde

    Alegeti-va intre voi, ca noi nu va mai votam, numai 10% la pensii, inflația cel puțin 16%. Dar chiar nu va este rusine? Pensionarii totdeauna sa plătesca oalele sparte ale proastei guvernari? Dar nu va vor pica nările în kk de nesimtiti? Hu psd!

  3. Șarlatani Răspunde

    Cu echipa de la municipiu nu aveți nici o șansă, a-ți fost, sunteți și vei fi pe trend descendent, voturi din ce în ce mai puține. Nu a-ți făcut nimic pensii, salarii etc. Sunteți doar niște impostori care se aleg între ei de vreun deceniu și care mai găsesc câteva curve și prosti pe care săi bage în fata, iar pe ceilalți ii tine de sponsori. Așa că bafta la următoarele alegeri. Veți scoate sub ultimele alegeri la nr de voturi. Miar place și o asumare, adică demisii dacă se întâmplă asta. Dar cu Roca, Cristina, Bujor, Filip…….
    Mă, Govor, ăștia îs oameni cu care sa mergi la drum, bpr care sa pui baza? Nu știu ce cauta Tinca și Pasca în schemă, ca sunt oameni seriosi, ca pe Tise, am înțeles l-au luat de sponsor. Îmi pare rău că nu puteți mai mult.

  4. Dobi Răspunde

    ce fata de spalator de vase are si asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.