Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Incendiu violent! Casă distrusă de flăcări în județul Satu Mare

Astăzi, la ora 13:40, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină la un incendiu izbucnit la o casă de locuit, în localitatea Beltiug.

La fața locului s-au deplasat zece cadre militare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Incendiul se manifestă la nivelul acoperișului. La locul intervenției a fost trimis și SVSU Beltiug.

Sursa: ISU Satu Mare

18 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Are nevoie de acoperis nou, ferestre noi.

  2. bigbrother Răspunde

    @H&R, îmi explici te rog cum franțul e construită casa aia din ce se pare în plin câmp, netencuită, nezugrăvită, ne-nimica și se pare neracordată la nimic? Apoi brusc arde? Autoaprindere sau ceva similar?

    • H&R Răspunde

      Dupa mine si podeaua tot asa arata si inainte de incendiu. Interesante incendii. Twin Peaks de Satu Mare!

      • bigbrother Răspunde

        “Interesant” ar fi (ca să nu spun altfel) să se afle că această clădire neterminată era și asigurată. Că sunt deja învățat. În țara asta absolut orice este posibil. Acum urmează lista cu pagubele la ăsta și cine știe ce listă lungă și pretențioasă va fi! Nici nu știm noi ce aparatură electronică ori mobilă s-a distrus pe acolo!

        • Satmareni pierduti in Spatiu Răspunde

          Da tu crezi ca merge vrajeala asta ca pe vremuri ? Ii da asigurarea peste bot o scrisoare cu du-te plimba ursu

  3. Gheorghe Răspunde

    Ce vorbesti domnule?Nu merge cu asigurarea?Da de unde,merge,merge de numa numa.Depinde care este interesul a cui este hardughia si cum a fost intocmita asigurarea.Tare ma tem ca cineva nu mai este interesat de constructie si a ales o forma,,legala” de a baga banii la tescherea.La fel si cu asigurarile auto.Se fac constaturi pe internet,inspectorul face cum vrea el,nici nu te mai cheama la reconstituire si da banu la cel care trebuie despagubit.Omu cumpara un spray de culoarea masinii care,,a suferit” mari daune si rezolva problema intr-o jumate de ora bagand banii in buzunar.Spun ce stiu si stiu ce spun.Caz concret la noi in satul asta mare….

    • bigbrother Răspunde

      @Gheorghe, cam așa mă gândeam și eu. Construcția în cauză dealtfel arată de-a dreptul foarte dubios, asta din ce îmi dau seama cum era înainte de “incendiu”. Dar nu contează.

    • Satmareni pierduti in Spatiu Răspunde

      Vorbesti bazaconii. Tu crezi ca firmele de asigurare o cazut in cap ? Nu mai merge ca pe vremuri ca tu,ghita si dorel luati masini si le tot pocniti, iti trimit investigator de la bucale dupa cateva pocnituri. Iar la constatarile online, depinde de firma de asigurare la pagube de peste 1500-4000 lei trebuie sa te prezinti. Iar daca tu crezi ca la o asigurare la casa rezolvi cu niste poze la ‘ daune ‘ esti si tu cazut in cap. Daca aia de la asigurari ar fi asa prosti ar falimenta demult. Perioada aia a trecut demult, la fel ca si perioada cu imprumut cu buletinu.

      • bigbrother Răspunde

        Dar aia sper că recunoști că toată povestea asta este foarte dubioasă?

        • Satmareni pierduti in Spatiu Răspunde

          Ce-i foarte dubios ? Nu vezi cum arata cocioaba aia ? Se vede clar ca era incalzita cu o soba veche, pompierii au zis ca incendiul a pornit de la nivelul acoperisului, cel mai probabil saracii aia care traiau acolo, au improvizat ceva si casa a luat foc. Chestie ce se intampla des la noi ca din cauza saraciiei ajungi la improvizatii ce provoaca incendii sau explozii in blocuri.

          • bigbrother

            Casa aia nici nu e terminată, tencuită etc. Nici căldură nu prea reține dacă șuieră vântul la propriu printre cărămizi. Nu crezi? Ce să încălzești dacă căldura se risipește afară? Eu cred că cineva s-a aciuat în casă, poate chiar ceva trăin de casă și a făcut ceva foc că nu prea arată a imobil locuibil.

          • Satmareni pierduti in Spatiu

            Tu in ce tara traiesti ? Ca la noi in Romania, mai ales pe la sate, sunt case care arata mai de doamne ajuta ca si casa asta si traiesc acolo oameni de ani buni pentru ca NU AU BANI. Da-ti jos palaria din folie de aluminiu ca te-ai uitat la prea multe conspiratii.

          • bigbrother

            Măi ăsta sătmărean pierdut în spațiu! Dar nu are nici curent, nici nimica! Să nu-mi zici că și asta este nouate la mulți că inclusiv țiganii sunt megameseriași în furat de curent! Nu e chiar așa. Sunt case prăpădite, da, dar asta chiar nu era imobil de locuit în halul în care era înainte de artificii.

          • Satmareni pierduti in Spatiu

            Te invit sa-ti faci o cocioaba de asta, sa-ti faci asigurare si sa-i dai foc si astept mesaju tau cum iti rade sociatatea de asigurare in fata. O zi buna, am terminat discutia cu tine, ca n-are rost

          • bigbrother

            Dar nici de tine nu-mie rușine că ai dus la culmi nebănuite cearta sterilă provocată numai și numai de tine. De ce spun asta? Ia verifică puțintel cronologia comentariilor. Dar bag seamă că de fapt nu e meci la teve sau nu te interesează ce este și ești pus pe ceartă. Să-ți pice de bine și să-ți stea în gât mult și bine.

  4. Gheorghe Răspunde

    …. Pierdutule în spațiu, eu nu te_am jignit cum o faci tu facandu_ma,, căzut în cap”. Chiar dacă opiniile noastre nu sunt la fel nu cred ca trebuie sa vomiți jigniri la adresa altuia.Stii cum au falimentat firmele de asigurări, doar anul asta a murit una și cauzele se știu asa ca exemplu mai concret nu trebuie. Cât despre faptul ca am scris faza cu mașina vopsita cu spray, pot sa_ti dovedesc ca individul umbla cu mașina în continuare asa chit ca a trecut aproape un an de la accident… nimeni nu verifica cum și dacă s_au făcut reparații pe banii primiți de la asigurstor.Nu știu cazuri la care s-a lucrat și mai frumos primind o căruță de bani pe nimic, chiar anul asta, nu demult cum zici tu ca se întâmplă.Avea mașina de 1500 de euro și în urma unei tamponări ușoare a primit peste 5000 de lei. Pe bune. Nu trebuie sa ma crezi tu dar am dreptul la o opinie…. Deocamdată.

    • Satmareni pierduti in Spatiu Răspunde

      Daca vorbesti de City acolo e alta treaba . Se vede ca esti pierdut in spatiu. City insurance era cea mai ieftina asigurare de pe piata si au acaparat undeva la 40% din piata . Era atata de ieftina ca politele nu erau profitabile. De aia nu au platit o groaza de polite si au fost dati in judecata de majoritatea. Si le-a mers miscarea ani buni, banii bulgaru si i-a bagat in jeb pana o trebuit sa declare faliment. Si despre ce vorbesti tu, faza cu sprayu , cand alegi sa-ti repari masina in regim propriu, normal ca ei iti dau banii sa repari masina si apoi tu faci ce vrei. Nu esti obligat sa-ti repari masina. Da la regim propriu tot timpu suma de despagubire e mai mica decat daca o duci la service. Da ce nu inteleg, ce legatura are povestea asta cu accidentul si sprayu cu subiectul initial in care vorbeam ca suste cu asigurari nu tare mai poti face ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.