Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

“Rangerul” de Satu Mare, imobilizat după o urmărire. Beat şi cu permisul suspendat a fugit de poliţie

Un bărbat din Satu Mare care a condus cu permisul suspendat şi a fugit de poliţie având o alcoolemie enormă a fost trimis în judecată în cursul săptămânii trecute, la mai bine de doi ani de la comiterea faptei. 

Mai exact, în data de 25.04.2020, echipajul de patrulă al politiei din Satu Mare, a încercat oprirea pentru control a unui autovehicul marca Ford Ranger în zona localităţii Oraşu Nou. Pentru că șoferul nu a oprit, organele de poliție au început urmărirea sa, reușind să îl oprească pe DJ 109 K şi să-l imobilizeze.

Pentru că bărbatul emana un puternic miros de alcool, acesta a fost transportat la spitalul din Negreşti-Oas, unde i s-au recoltat probe, rezultând o alcoolemie de 3,35 g alcool pur în sânge.

În timplul controalelor ulterioare, polițiștii au aflat că în anul 2011, bărbatul a avut permisul suspendat în urma unei condamnări la pedeapsă de 6 luni închisoare cu suspendare. De asemenea, el nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Având în vedere antecendentele, el riscă acum să ajungă la închisoare. Urmează ca judecătorii să analizeze probele şi să dea sentinţa.

 

2 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Ce înseamnă imbilizat? Numai întreb.

  2. Sâcă Răspunde

    Cu Bombardierii in frunte spre Shengen cei care cu ajutorul media care-i susține pe primele pagini mereu, cu o poliție depășită și o justiție impiedicată și coruptă , încotro ne îndreptăm oameni buni, cu aceștia la putere azi mâine !!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.