Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

Șofer pericol public! Prins cu permis fals la volanul unui microbuz, în județul Satu Mare

Poliţiştii de frontieră careieni cercetează un sătmărean care a prezentat la controlul documentelor un permis de conducere fals, aparent eliberat de către autoritățile din Serbia.

În această dimineață, în jurul orei 05.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Carei, aflați în misiune pe căile de comunicații din zona de responsabilitate, au oprit pentru control, pe drumul ce face legătura între Urziceni și Cămin, un microbuz marca Ford, înmatriculat în Ungaria.

Mașina era condusă de un sătmărean în vârstă de 28 de ani. Polițiștii de frontieră au solicitat la control documentele tânărului, moment în care acesta a prezentat un permis de conducere aparent emis de autoritățile din Serbia.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, polițiștii au efectuat verificări suplimentare.

Așa au constatat că permisul de conducere este fals, întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.