Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Șoferi băuți sau fără permis pe șoselele județului. A „curs” cu dosare penale

Mai mulți șoferi din județul Satu Mare au fost prinși băuți sau fără permis la volan. Ei au fost trași pe dreapta și sancționați de polițiști.

Ce transmite Poliția:

La data de 20 octombrie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Carei au depistat în trafic, în localitatea Tiream, un bărbat, de 32 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

În cauză a fost înregistrat dosar penal privind comiterea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere.

La data de 20 octombrie, polițiștii au identificat, în trafic, la volanul unui autoturism, un bărbat, de 62 ani, din Cehal. Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Totodată, fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1.01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Camera de Gradă a Spitalului Orășenesc Tășnad  pentru a i se recolta probe biologice de sânge, acesta refuzând recoltarea.

Verificările în cauză continua sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

La data de 21 octombrie, în jurul orelor 00:10, polițiștii sătmăreni au oprit în trafic, pe DJ193A, în localitatea Homorodu de Mijloc, un autoturism condus de un bărbat, de 32 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Un comentariu

  1. Haaa Răspunde

    Aceasi poveste săptămână de săptămână m am plimbat de o grămadă de ori cu masina noaptea niciun echipaj nu am vazut macar minciuni de la portalsm ” cică a curs cu dosare penale ” numai minciuni scrieți presasm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.