Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

VIDEO. Pieton, la un pas să fie spulberat pe trecere, în Satu Mare. Oamenii cer limitatoare de viteză

Un bărbat a fost la un pas să fie spulberat de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni, în municipiul Satu Mare. Oamenii cer montarea de limitatoare de viteză. 

Totul s-a petrecut pe strada Magnoliei, colț cu bulevardul Cloșca. Un bărbat s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, fiind la un pas să fie lovit în plin de un autoturism.

,,Ce ar trebui să facem să se pună limitatoare de viteză și la această trecere de pietoni? Colțul Magnoliei cu Cloșca. Era să mă calce cineva. Copiii noștri trec zilnic pe acolo”, spun un sătmărean.

14 comentarii

  1. Dobi Răspunde

    Vrem limitatoare din alea sa iti rupi rotile si suspensia, dar sa fie puse din 5 in 5 metri. Altfel e degeaba. Mai ales acum ca vine iarna. Ce pasarele peste drum pentru pietoni.

  2. comentator Răspunde

    Haideți și vedeți cum e să traversezi la P-ța George Boitor. Curat ca la survivor! Apoi când va nenorica careva pe un pieton primăria se va mira. Dar oare cine a desființat semaforul cu comandă manuală? Apoi după aia imediat a apărut și primul accident foarte repede!

    • Gabor Răspunde

      Numai saracii merg pe jos. Sa stea in casa. Ce atatea drepturi. Sa le lase pe noi astia cu bani sa ne plimbam cu masinile si sa nu ne mai incurce. Auzi la el.

  3. Bogu Răspunde

    Asa crezi tu? :-))). Cati anisori ai puiuc?

  4. Haaa Răspunde

    Baga un 3D poate tine :)))

  5. Szalma Jack Răspunde

    Trebuia si pietonul sa fie mai atent,doar a observat ca soferul nu putea sa-l vada din moment ce vorbea la telefon !!!😁🤪

    • părere sinceră Răspunde

      Sau și mai bine, retras permisul de pieton că nu a acordat prioritate șoferului neatent!? Ce mama mă-sii! Mai nou pietonii traversează strada pe trecere de pietoni și se mai așteaptă ca să li se acorde și prioritate??? Unde s-a mai auzit asta???? 😁🤪

  6. Bogumil Răspunde

    Și cacaciosul de pieton murea daca astepta sa treaca masina? Se vede ca soferul era atent sa depaseasca camionul

    • @Bogumil Răspunde

      Pardon?????

    • @Bogumil Răspunde

      Dar de ce nu mai bine ce căuta pietonul pe stradă? Nu mai bine se suia și el într-o mașină pentru un drum de 50-100 m ca tot șoferul din Sătmar și poate se tampona cu șoferul ăsta neatent! Nu mai bine așa? No ia zi!

  7. altu fără bmw Răspunde

    Bogumile, aici problema principală nu este numai că nu a acordat prioritate pietonului ci a început manevra de depășire a mașinii din fața lui pe trecere de pietoni! Uită-te la video, imediat la secunda 2 și apoi la secunda 22 unde te poți delecta cu grozăvia cu încetinitorul! Ce spune codul rutier vizavi de asta??? Eu aș recomanda poliției rutiere să se autosesizeze că șoferul cu pricina e pericol public pe șosea. Că din ce se pare e cam paralel cu tot ce înseamnă condusul. Spun asta fără să știu cine este.

  8. Gheorghe Răspunde

    Ce ti-e si cu sofatul asta?Ce mare chestie?Ai carnet(?!!poti face rost$$$)cumperi o rabla si voila esti driver.Ce nu va place,ce nu va convine ?Ia mai taceti din gura ,hac! io m-am strecurat printre cei doi pietoni hac!Ioi amu vad in filmare ca era doar unu!??….vi ciuda ca voi nu puteti?Ha…ioi ma duc ca…vars..iara am beut si m-m “betat ca mo suparat nana!!! Ia auziti una bunaaaa!!
    https://www.youtube.com/watch?v=rRTqQsv6Rg0&ab_channel=VamaVeche

  9. Lili Răspunde

    Asa cum unii soferi gresesc si unii pietoni care vad ca vine o singura masina pe care daca ar lasa-o sa treaca ar traversa linistiti dar ei se angajeaxa 8n trecere negandindu-se ca vehicolul trebuie sa franeze pt. a opri si sa reporneasca. Adta o vad ca o chestie de bun simt si de orientare mai ales si ca multi pietoni au si permis.
    Trebuie sa fim mai atenti si mai precauti cu totii.

  10. bigbrother Răspunde

    @Lili, dar în cazul de față asta nu stă în picioare. Pietonul traversase jumate bulevard deja deci este imposibil să nu fi fost văzut de șoferi plus că șoferul care nu îi dă prioritate se angajează în depășire pe trecere de pietoni! Uită-te la video! Poliția rutieră ar trebui să-i călărească pe toți participanții în trafic, deci inclusiv pe pietoni pentru că e un haos pe străzi. Dar ei se complac în acțiuni de amendare heirupiste și cu asta la ei problema este încheiată. Cel mai jalnic e comportamentul copiilor pe stradă, ei chiar nici nu se asigură! Iar de o vreme nici pe trotuar nu ești în siguranță de când cu trotinetele astea care merg cu mai mult de 30 la oră! Nimeni nu vede, pe nimeni nu interesează?
    În cazul de față șoferul ar trebui să aibă permisul reținut cel puțin 30 de zile pentru ce a făcut. Pietonul nu a făcut nimic greșit. În cazul de față vorbesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.