Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Șoferul care a ucis în Italia o tânără (23 ani) din Carei, găsit după 20 de zile de căutări

Șoferul care a ucis în Italia o tânără din Carei a fost găsit după 20 de zile de căutări, informează opiniedecarei.com.

Punct de cotitură în ancheta privind moartea tinerei Diana Maria Zaharie, careianca în vârstă de 23 de ani, care în dimineața de luni, 12 septembrie 2022, a fost găsită moartă pe marginea unei șosele din Cassino, provincia Frosinone (Lazio). Șoferul care o lovise mortal și fugise de la locul accidentului a fost găsit de autorități și plasat în arest la domiciliu, anunţă Rotalianul.

Bărbatul, cu inițialele L.S., în vârstă de 40 de ani, este domiciliat în cătunul Valleluce, din Sant’Elia Fiumerapido. El și-a recunoscut fapta și din seara de vineri, 30 septembrie, este în arest la domiciliu, informează Frosinone Today.

Carabinierii din Cassino și de la stația Sant’Elia au reușit să-l identifice după aproape douăzeci de zile de investigații, datorită unor probe de la locul accidentului și imaginilor camerelor de supraveghere video amplasate în zonă.

Șoferul vinovat de moartea Dianei a relatat că nu a putut evita impactul cu tânăra și că a fugit fiind cuprins de panică. Nu a explicat, însă, de ce nu s-a predat în următoarele ore, când panica l-a părăsit. Magistratul Emanuele De Franco a dispus arestul la domiciliu în așteptarea judecății. Inculpatul este apărat de avocatul Emilio Roncone.

Diana Zaharia a fost găsită fără viață în dimineața de luni, 12 septembrie 2022, pe marginea unei străzi din Cassino, în provincia Frosinone (Lazio). Tânăra din Carei a decedat după ce a fost lovită de o mașină, iar șoferul a părăsit locul accidentului fără să-i acorde primul ajutor.

Sursa: Opinie de Carei


CITEȘTE ȘI:

4 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Cea mai tare știre pe anul acesta

    • altu fără bmw Răspunde

      Bag samă că de se întâmpla la noi rămânea cu autor necunoscut. A se vedea în acest sens cazul actriței Dorgai. Mare rușine, mare!!! 😱😱😲😭
      Condoleanțe familiei. Măcar aici autorul va fi scuturat puțin. Cum poți lăsa la marginea șoselei un om pe care l-ai lovit cu mașina și lași acolo ca pe un câine???’ Individul este creștin? Sau doar cretin?

  2. Norik Răspunde

    ÎN LOC SĂ ÎL PREMIEZE CĂ A SCĂPAT ȚARA DE UN REFUGIAT…

    • România reală Răspunde

      Eu zic să punem premiu pe capul tău. Punem de un teledon să vedem cât adună oamenii să scăpăm de tine. Ești de o prostie și de o nesimțire monumentală, idiotule! Și cum era să fie ea refugiat cretinule??? Refugiat ești tu, allohtonule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.