Ultima actualizare: azi, 17:25

Publicitate

Super party de Halloween cu premii, la Capricci. Mario Fresh, invitat special

Super party de Halloween cu premii, la Capricci. Sfârșitul lunii octombrie vine la Satu Mare cu un super party de Halloween și aduce pe meleagurile sătmărene unul dintre cei mai tari artiști ai momentului. Show-ul va fi garantat și nu vor lipsi nici surprizele.

Vineri, 28 octombrie, la restaurantul Capricci din municipiul Satu Mare vei avea parte de preparate alese, băuturi fine și de o petrecere de senzație cu Mario Fresh, cap de afiș. Dar, pe lângă toate acestea, că tot vorbim de un Halloween party, vei putea simți și câțiva fiori datorită decorului specific acestei sărbători.

,,Ne-a plăcut atât de mult încât a fost NECESAR să îl invităm din nou! În 28 octombrie mai scriem o filă memorabilă de poveste. Voi, noi & Mario Fresh!”, este mesajul celor de la Capricci.

Cei prezenți la super show-ul de la Capricci vor avea ocazia să câștige și premii, asta în cazul în care vor fi inspirați în alegerea costumației de Halloween.

,,BOO! ‍Te provocăm să porți cea mai creativă costumație la petrecerea de Halloween de vineri, 28 octombrie! Punem la bătaie o sticlă de votcă, o sticlă de Prosecco și 20 de shoturi pentru cei mai cool dintre voi! Îmbracă ceva cool și unic, iar câștigul poate fi al tău!”, spun cei de la Capricci.

Rezervări: 0770 533 993