Ultima actualizare: azi, 16:59

Locale

Doi tineri iubiți, de 16 și 18 ani, omorâți și ascunși într-o casă părăsită

Dubla crimă a avut loc în Turnu Măgurele, județul Teleorman, unde doi tineri iubiţi, un băiat de 18 ani şi o fată de 16 ani, au fost omorâţi, băgaţi în portbagajul unei maşini şi apoi ascunşi într-o casă părăsită din Drăgănești de Vede.

Aceștia au fost găsiți după ce fratele tânărului de 18 ani a anunțat politia că aceștia au dispărut fără urmă din apartamentul comun.

“În ziua de 25 octombrie, un cetățean din municipiul Turnu Măgurele a sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 , faptul că în noaptea de 24 spre 25, fratele său de 18 ani și concubina acestuia de 16 ani, ambii domiciliați în județul Olt, au dispărut din locuința comună pe care o aveau în municipiul Turnu Măgurele.

Echipa operativă constituită în cadrul Serviciului de Investigații Criminale în urma activităților și investigațiilor operative desfășurate, a rezultat faptul că un bărbat de 24 de ani din municipiul Roșiori de Vede s-ar fi deplasat la locuința comună a acestora, unde din motive necunoscute și care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi izbucnit un conflict aplicându-le celor doi mai multe lovituri, care le-ar fi provocat leziuni cauzând decesul.

Acesta ar fi transportat ulterior cadavrele cu ajutorul unui autoturism cu care se deplasa, pe raza comunei Drăgănești de Vede, ascunzându-le într-o casă de locuit părăsită. Suspectul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman”, a transmis Poliția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.