Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Taximetrist agresat de două persoane. Le-a dus la destinaţie, apoi s-au plâns de preţ

Un taximetrist din municipiul Satu Mare a fost agresat verbal și fizic de două persoane după o cursă. Incidentul a avut loc în 20.12.2019, au urmat aproape trei ani de judecată iar în cursul săptămânii trecute instanţa s-a pronunţat. 

Mai exact, la ora 17.45, în mașina taximetristului au urcat două persoane. Un bărbat care s-a așezat în fată, pe scaunul din dreapta şi o femeie care s-a așezat pe bancheta din spate. Aceștia l-au rugat pe șofer să îi ducă până în localitatea Ambud.

Potrivit surselor PortalSM, în timpul călătoriei, bărbatul care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a început să își exprime nemulțumirea cu privire la traseul ales şi tariful afișat de casa de marcat spunând că va plăti doar 10 lei.

Când au ajuns la destinație, în timp ce bărbatul îi adresa injurii, femeia i-a înmânat o bancnotă de 50 de lei pentru a plăti cursa de 28, 19 lei.

Șoferul a luat banii și a început să caute în portofel pentru a-i da restul femeii, timp în care bărbatul a început să acuze șoferul că acesta are o relație cu soţia sa. A încercat să-l lovească cu pumnul în faţă, ștergându-i obrazul drept, după care i-a luat portmoneul şi l-a aruncat afară. Apoi a spart oglinda din partea dreaptă a maşinii şi s-a îmbrâncit cu taximetristul.

Când a văzut acest lucru femeia a coborât din mașină, a luat portmoneul de jos şi a fugit pe o stradă situată din localitate.

Cei doi au fost găsiți și ridicați de poliție, iar în final au primit amendă penală în valoare de 1.000 lei și plata sumei de 350 lei pentru daunele morale.

Un comentariu

  1. jean Răspunde

    Halal JUSTITIE, 3 ani de asteptare pt un rahat. si mai vor si pensii speciale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.