Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Sătmăreanul care a câștigat 100.000 euro la Imperiul Leilor își extinde afacerea la Satu Mare

Sătmăreanul Cristian Roca, cel care a obţinut o finanţare de 100.000 de euro la emisiunea Imperiul Leilor, îşi extinde afacerea la Satu Mare.

După ce la finalul anului 2020 Cristian a obținut o finanțare de 100.000 euro la Imperiul Leilor acesta a continuat să investească în visul său reușind la mijlocul anului 2021 să mute fabrica de producție într-o locație mai mare în orașul Satu Mare. Anul acesta a reușit să ducă la bun sfârșit și faza a doua de extindere a businessului său prin mai multe investiți de zeci de mii de euro. Dezvoltând o vopsitorie profesionistă, care ii permite să finiseze fronturi de uși din MDF la cele mai înalte standarde de calitate. Astfel, prin tehnologia CNC echipamentele speciale de finisare și echipa extrem de devotată poate produce orice model de front din MDF vopsit, vitrine, panouri decorative, cadre îmbinate sau riflaje.

Copilăria

Cristian Roca, sătmăreanul care a copilărit în Botiz, județul Satu Mare, a fost încă de mic interesat de a construi lucruri și nu avea rețineri în a dezasambla tot ce prindea la mână. Deși a trăit la tară și a muncit din greu câmpul cu calul și căruța, nu și-a abandonat niciodată visele de a reuși în viată. Curiozitatea lui pentru tot ce-l înconjoară, alături de iubirea pentru matematică i-au permis după absolvirea Liceului Economic Gheorghe Dragos, să-și continue studiile la Universitatea Tehnică din Cluj- Napoca.

Cariera Profesională

Încă din timpul facultății si-a început cariera profesională, făcând internship-uri la companii precum Daimelor A.G. În ultimul an de facultate lucra deja ca și proiectant mecanic la o companie care implementa roboți industriali în sisteme flexibile de fabricație. După finalizarea studiilor universitate, viața lui profesională s-a dezvoltat tot mai frumos, ajungând ca în ani 2018-2020 să facă parte dintr-o companie internațională formată din ingineri experți care dezvoltă întregii fabrici, sisteme de producție complexe, pentru companii mari de pe teritoriul Europei.

Dezvoltarea afaceri și provocările însă au urmat în 2020

În ianuarie 2020 și-a dat demisia de la fostul loc de muncă, iar bani economisiți împreună cu un credit au pus baza companiei AllWood RCM, unde și-a început cariera și pasiunea antreprenorială. Toată ideea de afacere s-a bazat pe abilitățile acestuia în materie de proiectare și modelare 3D. Astfel, pentru partea de producție a achiziționat o mașină cu comandă numerică (CNC) care să poată realiza fizic tot ce el proiecta electronic. În plus, a dezvoltat o mulțime de produse unele de succes altele mai puțin, dar fiecare greșeală a fost o învățătură, cu siguranță.

Tânărul care a trecut prin încercările și nesiguranța provocată de pandemie, are astăzi o echipă de 6 angajați, peste 100 de colaboratori din Satu Mare și județele vecine, și zeci de comenzi lunare onorate. Conform lui Cristian Roca, cel mai de succes proiect demarat este de departe producerea fronturilor de uși din MDF vopsit, unde livrează sute de m2 lunar și ajută zeci de ateliere pe plan local, să livreze calitate la cele mai înalte standarde.

În momentul de față Cristian are un atelier de producție modern situat pe strada Botizului în incinta Dantex, dotat cu o vopsitorie profesionistă, cu perdea de apă, tehnologie CNC, dar și o echipă experimentată în domeniu, care ii permite să realizeze cele mai frumoase și deosebite fronturi de uși din MDF vopsit, la cele mai bune prețuri.

Desigur că portofoliul de lucrări și alte servicii pe care compania lui Cristian Roca le oferă pot fi văzute pe website-ul lor: www.atelier-cnc.ro.

 

3 comentarii

  1. Nagasaky Răspunde

    Felicitari!

  2. Satmarean Răspunde

    Bravo tinere, dă-i bătaie !!!

  3. cr Răspunde

    La țară în anexa gospodărească ține.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.