Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Trei sătmăreni prinși la furat de lemne. S-au ales cu dosare penale

Polițiștii sătmăreni efectuează verificări față de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 31-65 de ani, toți din Stâna, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de arbori.

În fapt, la data de 13 octombrie, bărbații, aflați pe un fond forestier din județul Satu Mare, ar fi doborât, fără drept, mai mulți arbori și ar fi sustras o parte dintre aceștia.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad, sprijiniți de cei din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug, bărbații au fost identificați.

Verificările continuă în dosarul penal întocmit, în vederea stabilirii întregii activități infracționale ale susnumiților.

Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Dobi Răspunde

    Ce faceti, luati de la astia care duc cu trebunurile si camioanele?

  2. Dez Răspunde

    saracii…or fi vrut sa scoata din tara?

  3. ecologist Răspunde

    Măi, măi! Lemnul se fură frumos cu acte, instituționalizat pe banda de urgență! Nu v-o explicat Holzindustrie Schweighoffer asta? Nu ați fost atenți? Așa vă trebuie atunci! Acum aveți dosar penal pentru furt de lemne pentru surcelele alea iar austriacul poate căra în continuare pădurea seculară tăiată complet de la noi! Și în plus Ministerul Justiției se va putea făli cu ceva procese pe această temă! Și nu există nici riscul pentru ei că se va supăra cineva din cauză că v-o prins! Fraieri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.