Ultima actualizare: azi, 22:06

Locale

VIDEO. Percheziții la traficanți de droguri. Aduceau ”marfa” din Ungaria și o vindeau în Satu Mare

La data de 19 octombrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat 37 de percheziții domiciliare, în județul Satu Mare, într-o cauză având ca obiect comiterea infracțiunilor de trafic internațional și trafic intern de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile să producă efecte psihoactive.

În cauză s-a reținut că, în județul Satu Mare, ar fi activat o grupare infracțională, specializată în traficul de droguri, respectiv mefedronă, cannabis, cocaină și ecstasy.

Gruparea ar fi acționat pe două paliere, și anume o modalitate de aprovizionare ar fi reprezentat-o achiziționarea de mefedronă din municipiul Cluj-Napoca, iar o altă modalitate de procurare de însemnate cantități de droguri ar fi fost reprezentată de achiziționarea din străinătate (țări europene precum Olanda, Germania și Spania) atât de substanță cristalină, cât și de cannabis sau cocaină.

După arestarea liderului grupării infracționale organizate, ar fi fost dezvoltată o nouă filieră de aprovizionare, respectiv de distribuire de droguri, atât în municipiul Carei, cât și în municipiul Satu Mare, substanțele fiind achiziționate din Ungaria și introduse pe teritoriul României, în vederea comercializării.

La acțiune au participat și jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursa: IPJ Satu Mare

9 comentarii

 1. Gheorghe Răspunde

  Cooperarea maghiaro-română este la nivel maxim între cei care vând prafuri.Nu au nici o problemă de șovinism, sunt hoveri la cataramă. Numai prostii cred ca ar fi o problema și vor reuși sa $târpească vreodată aceasta,, frație”. Hoveri, borat, prieteni, prafuri sa fie pentru populime.

 2. Gaborko Răspunde

  Toate prostiile intra in tara la noi de la ungaria.

  • Decebalul per Scorillo Răspunde

   Nu “de la” ci “dinspre”. E ceva diferență. Că dacă vine “de la” ei înseamnă că e al lor. Dar ca să vezi nu e al lor. Așa că nu învârti rahatul prn preajma ta că tot se cunoaște că opinca ta nespălată pute.

   • Gabor Răspunde

    Ce este capitala la ungaria? Raspuns: BUDĂ ! Si ce se face acolo? Tot ce ai nevoie !

    • Decebalul per Scorillo Răspunde

     Ți-e dor de satul tău natal? Ți-ai adus aminte de privata unde ai văzut lumina zilei, pardon unde te-au fătat (de fapt te-au scăpat pe lume)? Ce greșeală mon chere, ce greșeală!!!

     • Decebalul per Scorillo

      Scuzati la mine de etnie minoritar estem si frustrat estem si prostii vorbestem cand supara la mine

     • Estem

      Frustrat este exact tu că ai niște fixuri sterile în cap și le tot repeți. Estem că ești frustrat? Estem că ești fraier? Estem că ești prost? Majoritar în minoritate, nici nu știi cât de singur, cât de penibil ai devenit. Estem?

     • Estem

      Scuzatz pardon am beut putin palinco si uitat ca etnic minoritar estem

     • Estem

      Că cine ce etnie are asta în Europa asta actuală nu mai contează Dar că tu estem prost de bubui aia e o problemă că aia nu se mai poate remedia. Decât în garsoniera de veci aia de 2×2. Estem?
      Ce bine ți-era în vârful dealului când fluierai sau țipai la vecin și aia rea SMS-ul că nici semnal nu ai acolea! Estem? De când te-ai făcut orășan te crezi grozav. Estem? Dar tot măgar de bou au rămas. Genetica te denunță. Estem?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.