Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

A găzduit un băiat sărac în casă, care i-a furat banii: 4.000 de lire şi 5.000 de euro

După ce a găzduit un băiat sărac, un bărbat din localitatea Boineşti, judeţul Satu Mare s-a trezit furat în propria lui casă. Băiatul, de 29 de ani, a furat de la bărbat 4.000 de lire si 5.000 de euro, pe care i-a cheltuit în trei zile.

Un bărbat din Satu Mare a găzduit la el în casă, timp de 3 săptămâni, un băiat fără posibilitate financiară. Acesta i-a oferit un loc de muncă, împreună cu el, în construcții. Băiatul primea bani pentru munca depusă și pentru cumpărături.

Cu toate acestea, în data de 25 iunie, după ce timp de trei săptămâni bărbatul l-a susținut pe tânăr, acesta dispărut brusc, în jurul orei 22.30, fără să anunţe sau să mai răspundă la telefon. În următoarea zi, bărbatul a observat că i-au dispărut banii pe care îi ţinea într-o trusă medicală într-un dulap.

În acel moment şi-a dat seama că banii i-au fost furaţi de băiatul pe care îl găzduia.

El a alertat poliţia, care l-a depistat pe tânăr. Băiatul şi-a recunoscut fapta. El a spus că a schimbat banii la un curs valutar, banii furaţi folosindu-i în scop personal în judeţ. Din suma sustrasă băiatul a spus că a mai rămas doar cu 230 de lei. Areuşit ca în trei zile să cheltuiască aproape toţi banii.

Băiatul a fost trimis în judecată şi a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare. El mai are trei condamnări la o pedeapsă totală de 4 ani şi 4 luni de îmchisoare.

Totodată, el este obligat la plata sumei de 4.000 de lire şi 5.000 de euro către cel care l-a ţinut în casă.

3 comentarii

  1. unu Răspunde

    ajuta ca vei fi rasplatit……..

  2. Fasz Răspunde

    Baiatul de 29 de ani! a muncit pentru banii aceia, din greu, o lua la buci de 3 ori pe zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.