Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Accidentul de pe b-dul Lucian Blaga: Nu s-a păstrat distanța, o persoană a fost rănită. Ce spune poliția

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs, în această seară, joi, 17 noiembrie, pe bulevardul Lucian Blaga. Patru mașini au intrat în coliziune, o persoană fiind rănită.

Ce spune Poliția:

La data de 17 noiembrie, în jurul orelor 18.00, polițiștii rutieri sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment pe raza municipiului Satu Mare, posibil cu victimă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 25 de ani, domiciliat în localitatea Dorolț, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe Bulevardul Lucian Blaga, ajungând la intersecția cu strada C.S. Anderco, nu ar fi păstrat o distanță suficientă față de autoturismul aflat înaintea sa, condus de un bărbat de 51 de ani, din Satu Mare.

Totodată, un alt autoturism condus de un bărbat de 61 de ani din localitatea Cărășeu, ar fi intrat în coliziune cu unul dintre autoturismele implicate în eveniment, pe care l-ar fi proiectat într-un alt autoturism, aflat în proximitatea locului producerii accidentului.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea unei femei de 51 de ani, din localitatea Cărășeu, pasager într-unul dintre autoturisme. Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.