Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Accident în județ. Băut la volan, un șofer s-a răsturnat cu mașina în șanț

La data de 13 noiembrie, în jurul orelor 17.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 19, între localitățile Livada și Orașu Nou, posibil cu victime.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 44 de ani, din județul Neamț, în timp ce se afla la volanul unui autoturism între localitățile Livada și Orașu Nou, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și s-ar fi răsturnat în șanțul din afara părții carosabile.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea conducătorului auto, precum și a unui bărbat de 28 de ani, domiciliat în județul Neamț, pasager în autoturism, ambii fiind transportați la Spitalul Județean Satu Mare, unde le-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. asta-i stire? Răspunde

    Nimic nou. E starea naturala la multi de pe acolo.

  2. Django Răspunde

    Na asa-i ca Peugeot e mai greu de scris decat BMW, asa ca si titlul e “cu masina” ….

  3. H&R Răspunde

    – Iubire, întoarce te rog mașina până ies afară, că mă grăbesc.
    – Sigur iubirea mea, un minut și gata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.