Ultima actualizare: azi, 14:45

Locale

Investiție de 30 de milioane lei în Palatul Administrativ. ,,Reducem costurile de întreținere”

Consiliul Județean investește 30 milioane de lei în Palatul Administrativ, bani care vor merge în reabilitarea sistemului energetic. Contractul pentru realizarea proiectului tehnic a fost semnat astăzi, luni, 14 noiembrie.

,,Reducem costurile de întreținere a clădirii Palatului Administrativ și reabilităm sistemul energetic cu bani europeni. Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, a semnat astăzi contractul pentru realizarea proiectului tehnic al acestei investiții.

Fiind vorba despre o clădire foarte înaltă și care prezintă o arhitectură specială, nu poate fi utilizată o soluție clasică de anvelopare a clădirii, astfel că va fi o lucrare de referință care va impune folosirea unor tehnologii moderne și ingenioase, eficiente și prietenoase cu mediul. Vom economisi astfel sume considerabile de la bugetul local pentru întreținerea sediului administrativ”, a anunțat conducerea Consiliului Județean.

Proiectul a obținut o finanțare de 29.251.177 lei prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

3 comentarii

  1. Satmaresn Răspunde

    Cel mai bine le-ati reduce injumatatind personalul. Jumătate din cei din cladire nu fac nimic.

  2. Techno Răspunde

    Cladirea aceea e imposibil de izolat eficient. Este mult beton, caldura ajunge pe cele iesite din exterior care se comporta ca niste radiatoare de racire.

  3. misi Răspunde

    se amortizeaza in 50 de ani 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.