Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

Cine va fi golgheterul Campionatului Mondial de Fotbal 2022?

Campionatul Mondial din Qatar se apropie cu pași repezi, iar așteptarea e la cote maxime în acest moment. Turneul final naște pasiuni, emoții, dar și așteptări foarte mari. Mai ales din partea pariorilor și microbiștilor, care vor căuta ponturi pentru Campionatul Mondial, pe orice tip de pariu. De la câștigători până la cartonașe, cornere sau număr de goluri marcate de un anumit jucător. Iar dacă tot am amintit de goluri și marcatori, ne-am propus ca în cele ce urmează să facem o analiză a jucătorilor cu cele mai mari șanse la titlul de golgheter al turneului. Pe lângă trofeul pus în joc, Gheata de Aur de la Campionatul Mondial e și ea un trofeu râvnit de cei mai importanți fotbaliști de pe planetă.

Iată care sunt în opinia noastră jucătorii cu cele mai mari șanse de a câștiga Gheta de Aur de la ediția din acest an a Campionatului Mondial. Vom începe topul invers, de la locul 5 spre favoritul principal!

5 – Lautaro Martinez

Atacantul argentinian vine într-o formă foarte bună la Campionatul Mondial. Jucătorul celor de la Internazionale Milano a marcast 7 goluri în 15 meciuri jucate în Serie A, plus alte trei asisturi, în timp ce în Liga Campionilor nu are decât un gol și două pase de gol.

Echipa Argentinei arată bine, în special oamenii din avanposturi, care îl pot servi pe starul de pe Giuseppe Meazza. Plus calitatea individuală a lui Lautaro, care poate scoate goluri din faze imposibile!

4 – Harry Kane

Nu putea lipsi din acest top super golgheterul lui Tottenham și al naționalei Angliei. Ajuns la 29 de ani, Harry va fi arma numărul 1 a naționalei lui Gareth Southgate. Până la pauza internațională, Kane a marcat 12 goluri în 15 meciuri în Premier League. Nici atacantul englez nu a excelat în Champions League, cu doar un gol în 6 meciuri!

Dar Kane are alături de el în naționala Angliei jucători de clasă, precum Sterling, Mount sau Foden, alături de care poate să își pună și mai bine în valoare calitățile. Internaționalul englez a luat titlul de golgheter în urmă cu patru ani si nu ar fi exclus să-l vedem din nou pe Harry Kane câștigător al ghetei de aur!

3 – Romelu Lukaku

Partenerul lui Lautaro Martinez din atacul Interului se află și el în topul favoriților pentru câștigarea titlului de golgheter. Chiar dacă vine după o perioadă plină de accidentări, în care a fost mai mult absent, Romelu rămâne un jucător extrem de valoros.

Și cu atât mai mult în naționala Belgiei, acolo unde îl are alături de el pe De Bruyne, poate cel mai bun pasator de la turneu din Qatar. Dacă va reuși să se afle într-o formă fizică bună, cu sigurnață Lukaku e un candidat serios la Gheata de Aur!

2 Kylian Mbappe

Starul lui PSG va fi una din vedetele mondialului din Qatar. La nici 24 de ani, pe care-i va împlini peste fix o lună și 4 zile, Kylian va lupta alături de naționala Franței pentru a-și apăra titlul cucerit în urmă cu patru ani în Rusia.

Dar va lupta și pentru titlul de golgheter. La ediția precedentă, când nu avea nici 20 de ani, Mbappe a marcat de 4 ori, la fel ca alți patru jucători, fiind la două lungimi în spatele golgheterului Harry Kane. De data aceasta vedeta celor de la PSG e hotărâtă să facă legea și să scrie istorie la competiția din Qatar!

1 – Karim Benzema

Iar principalul favorit la titlul de golgheter e nimeni altul decât câștigătorul Balonului de Aur, Karim Benzema! Benzema vine după un sezon fantastic, cel mai bun din carieră și poate încheia un 2022 de poveste!

Benzema nu a fost prezent la succesul Franței din urmă cu patru ani, dar vrea să pună din plin umărul la apărarea trofeului. Golgheterul lui Real Madrid vine cu mari ambiții la turneul din Qatar și va da totul pentru a ieși cel mai bun marcator și la Campionatul Mondial din acest an!

Am prezentat top 5 jucători cu cele mai mari șanse la titlu de golgheter la Campionatul Mondial din acest an. Toți evoluează la naționale de top și provin de la cele mai puternice echipe de club din lume. Bătălia pentru Gheata de Aur se anunță una extrem de disputată. Tu pe cine vezi golgheter la Cupa Mondială din Qatar?

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.