Ultima actualizare: azi, 10:59

Naţionale

FOTO/VIDEO. Un manelist îndrăgit în Oaș, accident în Cluj. Era băut

Un manelist îndrăgit în Oaș a făcut accident în centrul municipiului Cluj-Napoca. Era băut și a fugit de la locul accidentului.

Manelistul Culiță Sterp este acuzat că a provocat un accident în centrul orașului Cluj-Napoca și a apoi a fugit, informează Digi24. Momentul a fost surprins de o cameră de de bord: se vede cum Culiță Sterp intră cu viteză în intersecție, fără să se sigure și lovește altă mașină.

Bărbatul care se afla la volan a fost rănit și a ajuns la spital pentru îngrijiri, dar nu a avut nevoie de internare. Polițiștii l-au găsit pe Culiță Sterp și l-au testat cu etilotestul: avea o alcoolemie de 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Așa că e acum urmărit penal pentru conducere sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

10 comentarii

  1. Djonika 😉😉😉 Răspunde

    Țară de lumea a 3-a plină cu mentalitate de maneliști de 2 bani! Pe locuri, fiți gata, SCHENGEN!

  2. Darwin Răspunde

    Între noi fie vorba și mașina albă mergea cu mult peste 50 la oră și era și carosabil umed. Asta în afară de faptul că nici unul nu a frânat. Vă grăbiți copiii, vă grăbiți? Selecția naturală să știți că funcționează. Acum ați scăpat. Nu sunt sigur că au învățat ceva din pățanie. Că cine suntem noi, nu- așa?

    • Adi Răspunde

      Să îl aresteze , nemernicul naibii, beat la volan putea omorâ pe cineva. Dar cum polițiștii sunt fani înrăiți iar la noi legea este permisive pentru excroci , interlopi , maneliști, procurori , judecător,i politicieni etc o sa scoată ca i s-a făcut rău la volan de la glicemie .
      Așa că hai Culita și la mai mare .

    • Mihaita Piticu' Răspunde

      @Darwin Bine spus…

  3. folclorist Răspunde

    cine mațu lui pește este Culiță Sterp?

  4. Herbert Răspunde

    Selecție naturală.

  5. Mihaita Piticu' Răspunde

    Colegul meu de breasla Culita’. Pai ce-ai facut mai nene ma :))))??? Este Uber in Cluj coaie. Bine ca nu o fost victime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.