Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Data expirării ștearsă cu vată și spirt la un magazin din Satu Mare. Acuzațiile unei sătmărence

Un magazin alimentar din municipiul Satu Mare este acuzat că șterge cu vată și alcool sanitar data expirării de pe produse. O femeie ce dorește să rămână sub protecția anonimatului dorește, prin intermediul PortalSM, să le atragă atenția sătmărenilor cu privire la un incident pe care l-a văzut la un magazin alimentar situat pe strada Magnoliei din municipiu.

Potrivit femeii, data expirări ar fi ștearsă de pe produse, de către patronul magazinului.

„Doresc să atenționati sătmărenii să verifice data expirării înainte de pe orice produs cumpărat din magazinele alimentare dintre blocuri-case deoarece am văzut cu ochii mei că se șterge data expirării de către patron cu vată și alcool sanitar. Nu doresc sa mi se afișeze numele deoarece s-a întâmplat recent și eu am văzut. Nu vreau să am legătură, vreau doar ca oamenii să fie corecți! Măcar cei de la magazinele alimentare… O să vă ardeți într-o zi. Nimeni nu acționează pentru că în ziua de azi toate se rezolva cu bani, din păcate!”, a declarat sătmăreanca pentru PortalSM.

Foto: ilustrativ

 

 

5 comentarii

  1. Xpert68 Răspunde

    Articolul suna putin banal, Data expirarii stearsa ,, La un magazin din Satu Mare???!!De ce nu isi asuma semnatarul articolului responsabilitatea denumirii magazinului asa cum se intampla in cazul institutiilor publice unde a avut loc incidentul??? Pai ce articolul e redactat pentru alerta??? Asa poti scrie despre orice ca sa produci alerya 🎭

  2. Antonia Răspunde

    De ce ai pune atâtea întrebări domnule/doamna expert?
    Sa spună iar mai apoi sa aibă probleme?
    Așa funcționează statul românesc, totul pe bani.. faci ceva rău iar mai apoi sa nu ai probleme dai bani , foarte bine a făcut cine a anunțat i diferent ce magazin ar fi !
    Oamenii trebuie sa verifice in ziua de azi ce cumpara !
    Sau verifici după ce faci o toxiinfecție alimentara, și ne miram de la ce ne îmbolnăvim .. indiferent ca e un produs alimentar sau un produs cosmetic sau de curățare! Toate acestea aduc rău organismului, domnul sau doamna expert ai grija de pielea ta.

  3. Gica Răspunde

    Asa se intampla si la Santecul din carpati, de pe str. Ambudului – colt cu L. Blaga. Am gasit zeci de produse expirate, si lactate si de patiserie. Cu inceput de mucegai. Le-am atras atentia, si dupa 2 saptamani, tot acolo erau produsele. Deci, cine e de vina?
    Daca se face persoana respectiva publica, se lasa cu probleme, asa ca mai bine sesizarea sa fie luata ca atare si sa se mearga in control pe la magazinele mici de prin cartiere si de pe stradute.
    Este o sesizare facuta inspre binele oamenilor, nu facuta aiurea, ca sa asaltati persoana respectiva (aviz Xpert68). Sincer, mi se pare penibil sa acuzi o persoana ce a semnalat o problema. Vrei sa te convingi? Ia magazinele la rand si vezi. Sunt putine pe ste. Magnoliei.

  4. Cetateanul Răspunde

    Mona sa nu expire. Restu-i cancan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.