Ultima actualizare: azi, 08:27

Naţionale

Copil (5 ani) mort într-un accident, în Bihor. Se afla într-o căruță ce a fost spulberată

Un copil, în vârstă de 5 ani, și-a pierdut viața într-un accident ce a avut loc în această seară, în județul vecin. În seara zilei de luni, 14 noiembrie, la ora 20.20, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Hidișelu de Sus, la ieșirea înspre localitatea Tășad, eveniment în care au fost implicate un autoturism în care se aflau două persoane adulte și o căruță în care se aflau trei adulți și un copil.

Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au fost mobilizate operativ echipajul de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea, cu o autospecială de primă intervenție, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, autospeciala SMURD cu medic de urgență și un echipaj al SAJ.

Echipajele medicale și cele de pompieri militari paramedici au procedat la evaluarea victimelor și acordarea îngrijirilor necesare celor șase persoane, în cazul copilului, aflat în stop cardio-respirator, efectuându-se manevre de resuscitare.

Sursa: ISU Bihor

3 comentarii

  1. doi Răspunde

    iara astia cu carutele sigur a fost nesemnalizat ,asta e ROM ania selectia naturala inca functioneaza

  2. altu fără bmw Răspunde

    OUG cu drumurile și care interzice prima dată circulația căruțelor pe drumurile naționale este din 1997!!!!! Și ca să vezi drumul respectiv are indicativul E79!!! Deci??????? Nu credeți că ar fi cazul să se ia și niște măsuri? Nu amenzi fraților ci să faceți odată drumuri și pentru utilajele agriole cațăranul să nu fie nevoit toată ziua bună ziua să folosească infrastructura existentă! Odată și odată tot ar fi cazul să se înceapă! Câți mai trebuie să moară?
    PS. În anul 1983 am fost în Slovacia actuală. Dau exemplul ăsta ca să nu ziceți că dau exemplu din vestul civilizat. Peste tot paralel cu drumurile naționale erau drumuri din dale de beton late și la distanțe considerabile de drumurl pentru mașini pentru circulația tractoarelor ori atelajelor. Deci se poate. Doar că nu se vrea. Sau nu este interes.

  3. altu fără bmw Răspunde

    Încă atât aș adăuga că acum citeam pe alt site că căruța nu era semnalizată de nici un fel și căruțașul era beat mangă. Cred că asta înseamnă 0,92 mg/l, nu? Niște inconștienți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.