Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Explozia din Carei: familiile au nevoie de ajutor pentru consolidarea apartamentelor

Prefectul Radu Roca, alături de subprefectul Altfatter Tamas și de consilierul de relații cu publicul, Florian Găzdac, au primit în audiență, în această dimineață, reprezentanții Asociației de locatari ”Avram Iancu” 3-5 Carei, bloc care a suferit daune majore în urma exploziei din data de 27.02.2022.

Au fost prezenți la întâlnire, Papp Krisztina-Henrietta, președinte și Oneț Dorel Petru, care reprezintă interesele celor 16 familii afectate de deflagrație. În cadrul discuțiilor au fost dezbătute mai multe propuneri cu privire la posibilitatea continuării finanțării lucrărilor de consolidare și reparații a celor 16 apartamente.

Prefectul Radu Roca s-a interesat de situația actuală a persoanelor afectate, știind că majoritatea acestora sunt persoane în vârstă cu posibilități financiare reduse. De asemenea, prefectul a promis că va lua în cel mai scurt timp autoritatea publică locală pentru identificarea unor noi soluții de finanțare a lucrărilor de reabilitare.

,,Susținem campania de strângere de fonduri inițiată de asociație și vom urmări în continuare identificarea unor soluții de sprijin din partea instituțiilor statului”, a declarat prefectul Radu Roca.

 

4 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Ce nenorociți,pt slavă Ucraina sunt bani și pt milioane de vaccinuri,dar pt români nu are statul bani.

    • Golf Răspunde

      Nope, nu sunt. Statul este corupt total și prin urmare este împotriva proprilor cetățeni pe care îi reprezintă. Atâta timp cât le vom permite, ei vor fura până când nu mai va fi ce fura, exact ca un parazit care își ucide gazda chiar dacă acest lucru înseamnă și moartea sa.

  2. urbanism Răspunde

    Acum îmi cer scuze anticipat dar explozia a avut loc în 27.02. și s-au tot făcut evaluări și expertize și s-au făcut promisiuni! Încă nimic nici acum după mai bine de jumătate de an???? Vă trebuie niște șuturi în fund să vă mișcați mai repede? După luni bune de la eveniment dezbatem, facem ședințe de astea sterile și căutăm soluții? Apoi vă mai mirați că oamenii sunt sătui de voi?

  3. Vulpea bi-polara Răspunde

    Undeva la 1 leu pe zi ar fi costat o asigurare pt un apartament. Sigur, in gradina maicii domnului is alte prioritati, nu casa in care stai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.