Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Femeie din Satu Mare, prinsă la furat în mall-ul din Oradea. A acționat și în alte județe

O sătmăreancă a furat din mall-ul Lotus din Oradea. O femeie a anunțat pățania pe pagina sa de Facebook, postând inclusiv pozele celei care a jefuit-o, informează bihon.ro. Polițiștii orădeni au identificat persoana ca fiind o femeie din Satu Mare.

O femeie a rămas fără portofelul din poșetă în mall-ul Lotus din municipiul Oradea. Aceasta a anunțat la 112 că i s-a sustras portofelul din poșetă, insistând să se acționeze rapid, hoțul fiind încă în Lotus Center. I s-a cerut să meargă la sediul poliției să dea o declarație.

„Aproape două ore am stat la sediul poliției, dând detalii și insistând pe faptul că nu, nu l-am pierdut, mi-a fost furat, din poșetă!!! Știu zona exactă și ora. Se poate urmări unde a mers și ce numere avea mașina în care a urcat atunci când a părăsit Lotusul. Dar, pentru că deja era prea târziu să fie prinsă în mall, trecuseră mai bine de trei ore în care mă rugasem să se verifice pe camere unde e hoțul, hoțul își vede liniștit de treabă. Azi am fost eu, mâine poate va fi sora sau mama cuiva. Simțul civic nu mă lasă să las lucrurile așa!”, a spus femeia.

Hoțul s-a dovedit a fi o femeie din Satu Mare.

Din comentariile la postarea femeii reiese că hoața a mai fost prinsă și în alte magazine din Lotus Center, în unele dintre acestea având interdicție de a mai intra. Se pare că aceeași hoață a mai acționat și în magazinele din Arad.

Polițiștii orădeni au identificat persoana ca fiind o femeie de 49 de ani din Satu Mare. Femeia este cunoscută cu astfel de antecedente în mai multe județe.

Sursa: bihon.ro

4 comentarii

  1. Xxxx Răspunde

    O altă țigancă împuțită …

  2. Jancsi Răspunde

    Karaba e tiganca

  3. Mihaita Piticu' Răspunde

    O alta tiganca din SM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.