Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

UPU Satu Mare intră în modernizare. A fost emis ordinul de începere a lucrărilor

Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, a emis astăzi ordinul de începere a lucrărilor de modernizare, extindere și dotare a Unității de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare.

,,Revigorarea serviciilor medicale de urgență face parte din strategia Consiliului Județean în ceea ce privește investițiile în domeniul sănătăţii. Am discutat astăzi cu toți cei implicați în proiect și le-am reamintit importanța acestei investiții, precum și necesitatea încadrării lucrărilor în termenele stabilite prin contract, astfel încât să asigurăm cât mai repede pacienților servicii prompte și de calitate”, a afirmat Pataki Csaba.

În urma extinderii clădirii UPU cu 250 mp, vor fi asigurate noi spații de examinare, tratare și supraveghere a cazurilor pediatrice, o sală pentru un computer tomograf, spații pentru arhivă și o sală de ședințe, iar spațiile existente în prezent vor fi modernizate și se investi în sisteme electrice și termice cu un consum redus de energie.

Constructorul va organiza în următoarele zile șantierul și va începe lucrările, conform proiectului tehnic. Durata de execuție a lucrărilor este de 9 luni, iar valoarea lucrărilor – 7.625.052 de lei.

 

4 comentarii

  1. Gabor Răspunde

    Degeaba daca personalul tot acelasi ramane.

  2. ... Răspunde

    Să-i dai mwe mămicii tale, așa cum faci de obicei

    • ... Răspunde

      Eu de obicei mi-o bag intre pat si saltea in timp ce ma uit la poze cu dorian popa.

      • ... Răspunde

        Asta către amândoi @….! Numai dacă postați sub nick-ul meu vă simțiți împliniți, viteji???😱😲😭🤮💩
        Marș la nickul vostru că sunt sigur că aveți una proprie!
        Articolul ăsta nu mă interesează. Investiție degeaba câtă vreme nu se îmbunătățește partea umană. Vă “doresc” să aflați pe pielea voastră cam cât valorează un diagnostic pus de un medic sătmărean în ochii unui profesionist dintr-un centru universitar medical consacrat. Puteți alege liber. Înjurăturile și apelativele adevăraților specialiști în medicină nu le reproduc aici că nu suportă hârtia.
        Să aveți o zi mai bună și multă sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.