Ultima actualizare: ieri, 22:25

Naţionale

FOTO. Accident grav pe o șosea din țară. Mașină de poliție făcută praf

O mașină de poliție a fost spulberată într-un accident, pe un drum național din județul Mehedinți, titrează Digi24. Cu semnalele acustice și luminoase pornite, agentul a intrat pe contrasens, acolo unde s-a izbit frontal cu un autoturism care circula regulamentar.

,,Astăzi, 16 noiembrie, ora 09.46, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi a fost sesizat de un bărbat cu privire la faptul că pe DN 6, în afara localităţii Balota, s-a produs un accident rutier, fiind implicată o autospecială de poliţie. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi Serviciului Criminalistic, care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat, de 36 de ani, din oraşul Strehaia, în timp ce conducea autospeciala de poliţie, fiind în timpul serviciului, pe DN 6, în afara localităţii Balota, a efectuat manevra de depăşire şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un alt bărbat pe celălalt sens de mers”, a transmis IPJ Mehedinţi.

În urma accidentului, au fost răniţi cei doi şoferi, care au fost transportaţi la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.