Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Workshop de Educație Financiară la Satu Mare. Unul dintre cele mai mari evenimente din ultimii ani

Satu Mare găzduiește unul dintre cele mai mari evenimente de educație financiară din ultimii ani, un workshop-training pe tema „Educația e cea mai bună investiție”, susținut de renumitul trainer Adrian Asoltanie și organizat de Skyline Events Satu Mare.

La data de 9 decembrie, ora 17.00, în sala 4 din incinta Cinema One Laserplex ce aparține de Centrul Comercial Aushopping Satu Mare ne dăm întâlnire pentru 4 ore de educație financiară sub forma unui training unde vom învăța totul despre: venituri, cheltuieli, economii, investiții și criza financiară. Workshop-ul de 4 ore se va desfășura pe două sesiuni pe temele „Controlează-ți banii” și „Crește-ți banii”.

Trainerul invitat este  Adrian Asoltanie, care este cunoscut pentru cartea sa „Dragă, unde-s banii?”, dar și pentru cursurile de educație financiară dezvoltate de-a lungul anilor, atât pentru adulți, cât și pentru copii și programele sale de training financiar. Adrian Asoltanie vine la Satu Mare pentru a împărtăși cu publicul de aici cele mai importante lecții de viață și greșeli financiare pe care le-a făcut și din care dorește să împărtășească cu participanții la workshop, desigur toate acestea cu scop educativ.

Despre Adrian Asoltanie trebuie să știm că este trainer, speaker și antreprenor de aproape 20 de ani, iar până la vârsta de 40 de ani a făcut cam toate prostiile financiare posibile. A descoperit pe propria piele și pe propriul buzunar că, de fapt, există doar câteva metode de a produce și înmulți banii, însă există și nenumărate metode de a-i pierde.

„Mi-am dat seama că lipsa de educație financiară este extrem de scumpă, atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere emoțional și relațional” – mărturisește trainerul pe blogul personal.

Acest workshop se va desfășura pentru prima oară la Satu Mare, scopul fiind acela de a aduce plus-valoare în viețile celor care doresc să-și asume să învețe și să crească odată cu trendurile economiei globale actuale.

Veniți la workshopul organizat la data de 9 decembrie și luați notițe pentru a crește din punct de vedere social, relațional și financiar. Prețul unui bilet este de 99 de lei în regim Early Bird și oferta este valabilă doar până la data de 25 noiembrie, după care veți mai putea achiziționa bilete doar la prețul întreg, de 120 RON. Primele 50 de persoane care achiziționează bilete, vor primi o sticlă de vin cadou la fața locului!

Biletele se pot achiziționa doar online la următorul link:

https://www.bilete.ro/educatia-e-cea-mai-buna-investitie-cu-adrian-asoltanie/educatia-e-cea-mai-buna-investitie-cu-adrian-asoltanie-09-dec-2022

În cadrul evenimentului vor avea loc 2 sesiuni de speech-uri pe diferite teme, o pauză de cafea și posibilitatea de socializare cu speakerul, precum și o sesiune de Q&A (întrebări și răspunsuri) la finalul workshop-ului.

Totodată, la fața locului veți putea achiziționa atât cea mai cunoscută carte a autorului, cât și programele sale de educație financiară pentru care se va anunța și un discount special participanților.

La finalul cadrul workshop-ului vom organiza și o tombolă specială, unde vom pune la bătaie premii pe măsură!

Parteneri care susțin educația financiară: Tite Trans Company, Nova Oaș SRL, Cristea Autozone SRL, Restaurant Bella Ciao, Bentonita SA, Dantex SA, Derșidan SRL, Le Chalet’M.

Un comentariu

  1. Cetateanul Răspunde

    Adica la ciordit? Imi place.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.