Ultima actualizare: azi, 13:57

Locale

FOTO. De ce ard becurile, ziua, în Satu Mare! Explicaţiile Primăriei

Mai multe becuri, în special pe strada Botizului din muncipiul Satu Mare au fost aprinse ziua în amiaza mare. Mulţi internauţi au început să se amuze şi să facă glume în contextul crizei economice.

Reporterii PortalSM au luat legătura cu reprezetanţii Pirmăriei Satu Mare care au precizat că becurile sunt aprinse ziua pe perioada în care firma care asigură mentenanţa sistemului face verificările necesare. Practic, se verifică becurile şi instalaţia.

“Nu există varianta că a uitat cineva sa stingă becurile”, au transmis cei din Primărie.

5 comentarii

  1. Maci Laci Răspunde

    CA SĂ AVEM NOI FRAIERII CE PLĂTI!!!!

  2. sm_noname Răspunde

    Si totusi, de ce nu se verifica noaptea (oricum se intuneca destul de repede)?

  3. Bibi Răspunde

    Minciuna! Pe Botizului au fost aprinse becurile 3 zile, dar tot in acest timp nu era nici pe strada și nici pe stâlpi vreun personaj care sa verifice si nici masina de interventie. Cred ca mentenanță le-ar trebui celor de la primărie, ca prea le au cu scuzele și minciunile.

  4. Bija Răspunde

    Drept răzbunare la cele zise, acuma nu mai ard nici noaptea! Mai tembelule care ești dobitoc, sa o tragă horty pe aia draga a ta în pul,p,a!

  5. Nha Răspunde

    “Nu există varianta că a uitat cineva sa stingă becurile”, au transmis cei din Primărie. Exact, cand e mai mare nevoie , adica dimineata te lasa in bezna. O jumate de ora mai mult nici ca se poate, copii catre scoala, treceri de pietoni – in intuneric!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.