Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

VIDEO. Noua țeapă de pe internet! „Câștigi” mii de lei, dar pierzi datele personale

O nouă țeapă a apărut în mediul online, care vizează, de această dată, benzinăriile OMV Petrom. Un sătmărean a primit un mesaj prin care este anunțat că are un câștig din partea OMV Petrom.

Prin această țeapă, persoanele sunt informate printr-un mesaj că au șansa să câștige un premiu în valoare  de 2.000 lei. Evident, persoanele ce primesc acest mesaj trebuie să facă mai multe lucruri pentru a ajunge la așa zișii bani. Aceștia trebuie să răspundă la câteva întrebări, urmând ca la final să selecteze trei cutii cu premii, a doua fiind mereu câștigul de 2.000 de lei.

Pasul final este accesarea unei aplicații, aceasta trebuie să fie lăsată deschisă timp de 30 de secunde după logarea cu datele personale. Tot mai multe asemenea metode care folosesc numele unor firme cunoscute se folosesc pentru a obține date personale.

„Nu avem astfel de concursuri active. Această reclamă este falsă și nu a fost creată de compania noastră. Sfatul nostru este să nu dați curs cererilor acesteia și să o raportați. Pentru campanii viitoare, vă invităm să ne urmăriți pagina de Facebook sau site-ul oficial, www.omvpetrom.com”, a transmis OMV Petrom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.