Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

FOTO. Din Satu Mare, în juriul Chefi la Cuțite. Victorina le-a dat note semifinaliștilor din sezonul 10

Din Satu Mare, în juriul Chefi la cuțite. Victorina Matveev, concurenta care a impresionat în sezonul 9, a fost invitată să-i jurizeze pe semifinaliștii sezonului 10 Chefi la cuțite.

Victorina Matveev a avut un parcurs de excepție în sezonul 9 Chefi la cuțite. A reușit să-i impresioneze pe cei trei chefi cu farfurii complexe și delicioase, obținând de cele mai multe ori punctaje maxime. În această seară, Victorina, alături de alți concurenți din sezonul trecut, a fost invitată să deguste și să dea note preparatelor pregătite de semifinaliștii sezonului 10, în cea de-a doua probă din penultimul act al competiției.

A fost o probă ce le-a dat bătăi de cap concurenților, având în vedere că au trebuit să lucreze cu produse de lux și să pregătească câte un dish care să le ”stingă lumina” juraților. Victorina și colegii ei au punctat și aspectul farfuriilor, dar, într-un final, notele mari au fost obținute de preparatele care s-au axat în special pe gust.

După ce a impresionat la Chefi la cuțite, Victorina le dă acum ocazia tuturor sătmărenilor să guste din creațiile ei spectaculoase. Ea își va deschide, în acest weekend, o patiserie cu multe bunătăți. Marea deschidere va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 13.00, în municipiul Satu Mare, strada Mihai Viteazu, nr. 12.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.