Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

FOTO. Exerciţiu comun al pompierilor voluntari din Tarna Mare, Ardud şi Zakarpattia

Noi activități derulate în cadrul proiectului ”Avertizare timpurie și pregătire comună pentru situații de urgență în zona transfrontalieră româno-ucraineană – WARN . Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană prin Instrumentul European de Vecinătate în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră ENPI Ungaria-Slovacia-România-Ucraina 2014-2020 (www.huskroua-cbc.eu) și implementat de Comuna Tarna Mare (județul Satu Mare) în calitate de lider de proiect, în parteneriat cu Orașul Ardud (județul Satu Mare), Detașamentul de pompieri nr. 4 din cadrul Departamentul Principal al Serviciului de Urgență de Stat, regiunea Zakarpattia (Ucraina) și Asociația NOVUM (Ucraina).
În data de 28 octombrie, în cadrul acestui proiect, echipele SVSU din Tarna Mare și Ardud au participat la un exercițiu comun la Beregovo în Ucraina.
Împreună cu Pompierii Serviciului de Stat de Urgență și unitățile brigăzilor locale de pompieri din Pidvynogradova și Koroleva au îmbunătățit practica și abilitățile de stingere a incendiilor de mare amploare.
Pe 3 și 4 noiembrie, membrii SVSU din Tarna Mare și Ardud vor participa la un curs de prevenire a inundațiilor ce va avea loc la Tarna Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.