Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

FOTO. Încă două benzi de circulaţie pentru TIR-uri în vama Halmeu. Cozma: Am făcut un pas important

Încă două benzi de circulaţie pentru TIR-uri în vama Halmeu. Deputatul PNL Adrian Cozma a arătat, pe contul său de Facebook, că s-au realizat cele două benzi noi dar şi o parcare la ieşirea din ţară.
“Obiectiv realizat la Halmeu! Am participat azi împreună cu Secretarul de stat Irinel Ionel Scriosteanu și Cristian Valer Beseni, consilier județean în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, unde au fost finalizate lucrările de lărgire cu încă 2 benzi de circulație pentru camioanele care intră în țară între cele 2 puncte de frontieră și o parcare la ieșirea din țară. În ultima perioadă traficul de mărfuri prin vama Halmeu dinspre Ucraina a cunoscut o creștere semnificativă. Este important să realizăm faptul că aici, atât rutier cât si pe calea ferată există o oportunitate majoră din punct de vedere economic de care trebuie sa profităm. Acest lucru poate fi realizat doar prin extinderea infrastructurii rutiere și feroviare.
Azi am făcut încă un pas important”, a transmis Adrian Cozma.

7 comentarii

  1. Gigi Răspunde

    Ce față de prost are finul Beseni,unde lucrează acuma,nu mai poartă hârti la spitalul județean….i-a promis sigur un post in guvernul 2024-2028,nasul Cozma ,numa să se mai deștepte că tare ii prost și înafara de poziția de drepți nu prea știe multe!:))))

  2. Lohan Răspunde

    Faptasul totdeauna se intoarce la locul faptei. Traficantul de tigari la Halmeu 😂
    Oare cine tine spatele la acest infractor analfabet?
    ALOOOO DNA!!! Dormiti in papuci?

  3. Roman Răspunde

    2 inapti acu ca nu mai merge cu calaria ne apucam din nou de ucraina, beseni esti cel mai prost din curtea vamii

  4. Gabor Răspunde

    Bravo ADI, COZMA PRESEDINTE !!!

  5. Ochelarisu Răspunde

    crapa udemereii de ciuda cand apare cate un articol cu Adi, le vine sa se urce in carute si sa plece inapoi la patria mama Mongolia :))))))))))))

    • :))))))) Răspunde

      Dute in plm de prost cu analfabeții tai Cozma și finul lingău Beseni, habarnistii Hoți din PD-L, care au furat PNL Satu Mare și l-au transformat într-o organizație mafiota, plină de analfabeți pupincuriști,prosti, aroganți și HOTI , fără a face nimic notabil pentru Satu Mare și sătmăreni!!!:)))

      • :))))))) Răspunde

        ….am uitat de beny țânțaș și beny kira analfabeții șefi…care dau cu banii in armăsarii lui cozma cu care defilează nealcoș prin județ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.