Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Contrabandistul prins ce a scăpat doar cu un avertisment! Ce le-a povestit autorităţilor

Un contrabandist din Ungaria care a fost prins în trafic cu peste 1.700 de pachete de ţigări de contrabandă a scăpat doar cu un avertisment. El şi-a recunoscut faptele, a plătit statului taxele aferente ţigărilor şi a povestit judecătorilor că are doi copii, astfel că a primit doar un avertisment.

Totul a început în 24.03.2018, când a fost oprit în trafic în Halmeu, iar în maşina sa, un VW Passat modificat pentru contrabandă, poliţiştii au descoperit 1.760 pachete țigări de contrabandă. Au urmat ani întregi de declaraţii la autorităţi, în care el a recunoscut fapta comisă, a colaborat cu anchetatorii.

El a arătat în intanţă că de 34 de ani, este căsătorit şi acum îşi câştigă existenţa ca zidar. El a mai arătat că are doi copii minori în întreţinere şi că este la prima abatere, astfel că instanţa a emis un avertisment pe numele său.

2 comentarii

  1. Tercica Răspunde

    Măsură “prea dura”! În Ungaria autoritatile erau mai miloși cu un roman în caz similar: îl amendau, il arestau, îl umileau, il bateau, etc. Romanii e prosti! Gropi sa fie! Ca avem cine sa le umple!

  2. Probandist Răspunde

    Daca era roman, si era prins la ungaria, oare era iertat? Intreb si eu asa in scopul analogiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.