Ultima actualizare: ieri, 21:34

Locale

FOTO. Se construieşte un nou corp de clădire pentru UPU Satu Mare

Se construieşte un nou corp de clădire pentru UPU Satu Mare. Au început primele lucrări în cadrul proiectului de modernizare, extindere și dotare a Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Reprezentanţii firmei F HAUS SRL, cei care au câştigat contractul s-au deplasat astăzi în faţa spitalului şi au început montarea unui grad de protecţie pentru organizarea de şantier. Au fost tăiaţi şi copacii existenţi pe locul unde urmează să fie ridicată clădirea.

Lucrările presupun extinderea clădirii UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare cu o suprafaţă construită de aproximativ 250 mp, parter și un etaj. Aceste spaţii vor fi utilizate de Unitatea de Primiri Urgenţe în vederea amenajării unei săli pentru computer tomograf, pentru a asigura circuitele funcţionale în partea de examinare, tratare, supraveghere a cazurilor pediatrice şi pentru a asigura funcţiuni ca arhivă şi sală de şedinţe.

Intervenţiile de modernizare în cazul spaţiilor existente, utilizate de Unitatea de Primiri Urgenţe vor avea ca obiect asigurarea circuitelor funcţionale medicale, modernizarea reţelelor de supraveghere video, antiincendiu, de ventilaţie şi climatizare etc. Se vor folosi corpuri de iluminat cu consum redus de energie electrică şi un sistem de recuperare a energiei termice.

Durata de execuție, conform contractului semnat este de 9 luni, iar valoarea lucrărilor este de 7.625.052 de lei, fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Aşa arată proiectul:

Un comentariu

  1. Pistike Răspunde

    Păi nu se dădea de ceasul morții, mai deunăzi, un parlamentar pedelist, că s-ar fi pierdut finanțarea??
    Să fi fost și astea doar vorbe goale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.