Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Alege inspirat: rochie lungă sau scurtă, perfectă pentru orice ocazie

Rochia, articol vestimentar potrivit pentru orice vârstă și orice ocazie. Dar cum o alegi pe cea potrivită pentru o anumită ocazie? De ce rochii ai nevoie în garderobă pentru a te asigura că nu intri în panică atunci când se ivește o ocazie specială? Sunt atât de multe întrebări care pot apărea atunci când vine vorba de alegerea și purtarea unei rochii, însă la fiecare dintre acestea există și răspunsul potrivit.

Rochia tip sacou: de la ținută office la ținute de petrecere

Versatilitatea pe care o oferă o rochie tip sacou este una mare. Potrivită atât pentru ținutele de serviciu, mai ales dacă lucrezi în lumea afacerilor și participi la întâlniri oficiale importante zi de zi, dar și pentru outfituri de petrecere, o rochie tip sacou este un must have în garderoba oricărei femei.

O poți asorta cu diverse accesorii și cu diverse modele de pantofi și poți alege varianta de culoare care se potrivește cel mai bine ocaziei cu care dorești să o îmbraci. Modele de rochii tip sacou cu nasturi proeminenți, rochii cu detalii colorate sau într-o singură culoare, rochii tip sacou scurte sau midi, varietatea din care poți alege este foarte mare.

O rochie cu franjuri – pentru ocazii când vrei să strălucești

Un alt must have din garderoba oricărei femei care dorește să fie pregătită pentru orice ocazie specială, o rochie cu franjuri poate fi soluția perfectă pentru completarea unor ținute în tendințe. Într-adevăr, modelele de rochii cu franjuri fac parte din alegerile clasice pe care le poți face atunci când dorești să atragi privirile celor din jur.

Un model mai discret este reprezentat de rochiile cu franjuri în zona brațelor sau în partea de jos, iar modelele cu care vei atrage, cu siguranță, atenția sunt cele cu franjuri pe toată lungimea rochiei. Pentru o petrecere între prieteni, dar și pentru alte ocazii deosebite, poți alege o rochie cu franjuri în culori strălucitoare: argintiu și argintiu sunt variantele pe care poți miza în orice situație.

Modele de rochii asimetrice potrivite pentru orice ocazie

O rochie asimetrică poate fi varianta ideală pentru o ținută de zi cu zi la serviciu, dar și pentru ocazii mai mult sau mai puțin formale. Poți regăsi între modelele de rochii asimetrice varianta potrivită pentru orice ocazie – important este să ții cont de model, de culoare, chiar și de material.

O rochie asimetrică elegantă, potrivită pentru ținute office sau pentru întâlniri formale poate fi de culoare neagră, cu un design cât mai simplu, iar o rochie asimetrică de nuntă poate fi în varianta de rochie lunga, în culori care atrag atenția și cu modele care îți pot personaliza ținuta.

Oricare ar fi ocazia pentru care ai nevoie de o rochie, vei găsi modelul potrivit, mai ales că există câteva variante de rochii pe care le poți alege pentru completarea unor ținute diverse. O rochie tip sacou poate fi accesorizată în mod potrivit și pentru o ținută office, și pentru una de petrecere, așa cum o rochie asimetrică poate fi potrivită și pentru o întâlnire de afaceri, și pentru o ocazie deosebită cum ar fi o nuntă sau o petrecere într-un stil business. Asigură-te că ai în garderobă câteva dintre modelele de rochii pe care le poți asorta la diverse ținute și vei fi pregătită în orice moment, pentru orice ocazie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.