Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Se deschide șantierul. Parcul central intră în reabilitare!

Se deschide șantierul pentru modernizarea zonei centrale. Parcul Central se va reamenajat până în luna martie 2023. Muncitorii au început deja să îngrădească zona de lângă Catedrala Romano-Catolică unde va fi orgnaizarea de şantier.

Proiectul întregului centru vechi, în valoare de 23 de milioane trebuei finalizat până la finalul anului 2023.

De acum până în luna martie lucrările sunt realizate doar în zona parcului central. Urmând ca la finalul lunii martie să înceapă lucrările pe partea carosabilului.

20 comentarii

  1. Gabor Răspunde

    Ce firma face reabilitarea?

    • Cetateanul Răspunde

      Sper să fie Tarr! Au făcut treabă excelentă în centrul nou, rapid și calitate bună!
      Dacă vine iar vreo firmă din sud sau din est, ca pe vremea ciumei roșii, rămânem și fără bani și fără lucrare și fără parc!!!

  2. Coica Răspunde

    Mai intrebi……

  3. Bobi ☠️ Răspunde

    Multumim frumos cã în sfârsit si satul nostru mare va avea stofã de municipiu. 🥳
    (lãsati-mã cu comentariile rãutãcioase si mutati-vã la Giorocuta dacã nu vã convine cã în sfârsit orasul va avea un apect Klumea..) 🤮

  4. Pop Ioan Răspunde

    Mai intrebati ce firma executa reabilitarea?? Bine-nteles firma de casa al primariei , Tarr & Tarr (Beton).

    • Luigi Răspunde

      Bãããi invidiosilor!?!?! 🤮Arãtati-mi o firmã atât de promptã, cu atâtia angajati, cu atâtea utilaje, atât de rapidã când vine vorba de termenul de executie ca si TARR, iar apoi sã comentati aiurea! Vã ascult..!
      Ahaaaam, deci nu stiti, asa cã : țoki!! ☠️☠️

      • @Luigi Răspunde

        Tu să cam taci că tot vina lor e mașina de pompieri care a căzut în centrul nou în groapă! Că așa de buni sunt că nu știu cum se semnalizează și se delimitează un șantier în lucru! Bine??? Așa că, ca să te parafrazez ȚOKI și ție! Dacă centrul vechi va fi făcut în halul cum s-a lucrat în centrul nou ca să nu mai vorbim de Cubic care tot lucrare de ei făcută este atunci va fi JALE!!!!! Deci dă sonorul pe silențioz urgent că deranjezi! Marș la lipit afișe că te spui la șefu!

        • Luigi Răspunde

          Nu comenta pana nu te documentezi! 🤮 Cubicul a fost proiectat de o firma de specialitate din Bucuresti, tarr a lucrat dupa proiectul cerut de firma din Buc.
          Mai usor cu comentariile aiurea si sovine 😉

          • @Luigi

            Soluția aia cu două rezervoare de 20 de mc îngropate pentru pluvial și care nu are cum să ajungă pentru suprafața aia nu este din proiect!!! Este fix modificarea lor ca să nu se spargă tot probabil pentru a instala niște drenuri cum era și normal. Atât despre ei. Te rog să-mi indici unde am avut ceva afirmație șovină! Dacă nu răspunzi îmi rezerv dreptul de a te căuta și a te trage la răspundere! Aștept!

      • Vasi Răspunde

        Iti raspund eu, Sc Costică Srl, din Negresti, cu doua roabe,o duba, 7-8 angajati si cu o vechime de 1 an, infiintata pe linie de partid care dupa terminarea lucrarilor intra in insolventa.
        Made in Romanistan. Stiu ca doare adevarul, dar asta e, ne-am obisnuit, (Neam obisnuit.)

  5. sătmărean nedumerit Răspunde

    Eu nu știu când se iau astfel de decizii cineva se gândește în ansamblu și la efecte cumulative sau doar luăm decizii și oamenii să se descurce? Că se închide circulația în centrul vechi e un lucru dar concomitent cu asta se lucrează și pe calea Traian? Vă dați seama ce se întâmplă cu aproape jumate de oraș dacă are treabă să rezolve ceva sau vrea să facă ceva pe partea cealaltă a orașului? Că rămâne varianta cu podul Golescu că să trei acum pe podul Decebal e sinucidere curată! Primarul și decidenții circulă prin oraș cu antemergător de nu văd ce e pe străzi? Să nu-mi spună careva că după lucrare totul va fi bine pentru că lucrările nu de aia se fac! Unde vor parca oamenii care până acum parcau în centrul vechi dacă aveau treabă sau în zona calea Traian? Am înțeles că centrul vechi trebuie să fie gata pe 31.12.2023 dar calea Traian cât timp este șantier? Este secret?

    • Gabor Răspunde

      Ti se pare ca-l intereseaza pe primar ca tu n-ai elicopter, si altceva decat sa vireze banii din taxe si impozite catre buzunarele private ale firmei sustinute de la ungaria – tarr, din care cu siguranta ii pica si lui ceva? Cum mama focului absolut toate lucrarile sunt atribuite direct lu tarr? Mai ales dupa catastrofele gen Cubic? Alo, DNA, dormiti????????????????????????

      • Luigi Răspunde

        Nu comenta pana nu te documentezi! 🤮 Cubicul a fost proiectat de o firma de specialitate din Bucuresti, tarr a lucrat dupa proiectul cerut de firma din Buc.
        Mai usir cu comentariile aiurea si sovine 😉

        • @Luigi Răspunde

          Soluția aia cu două rezervoare de 20 de mc îngropate pentru pluvial și care nu are cum să ajungă pentru suprafața aia nu este din proiect!!! Este fix modificarea lor ca să nu se spargă tot probabil pentru a instala niște drenuri cum era și normal. Atât despre ei.

        • Gabor Răspunde

          Bolovane, tocmai ca e executat cat se poate de prost de catre tarr. un proiect absolut inutil din care s-au sifonat bani culesi din taxe si impozite in buzunarele private a lu tarr si binenteles altora care ii faciliteaza astfel de lucrari. Nu ti se pare nimic anormal ca o singura firma sa execute toate lucrarile de ani de zile? Sa se inventeze tot felul de lucrari si cheltuieli inutile doar ca sa se deturneze banii publici in buzunarele acestei firme? Ia si cerceteaza ce cifra de afaceri avea tarr inainte si dupa ce a inceput sa ii atrebuie gabor contracte. si daca tot te pui sa cercetezi, poate te lamuresti si cu sprijinul cui a fost infiintatat firma asta, si unde merg o parte din banii incasati de firma, drepte “rasplata”. Mai lasa-ma cu atata pupincurism orb dus la extrem.

  6. @Luigi Răspunde

    @Luigi, nu mi-ai răspuns la minciunile lansate la adresa mea. Îți transmit prin prezenta că te voi căuta. Faptul că ești în mediul virtual nu înseamnă că nu răspunzi dacă lansezi minciuni. Află asta de la mine dacă părinții nu te-au învățat asta. Data viitoare ai grijă.

    • Luigi Răspunde

      Plimba ursu ghiolbane. Singurul lucru ce-l cauti e locul la coada la somaj sa-ti iei bani de incarcat cartela sa poti sa postezi cate un comentariu, saracule.

      • @Luigi Răspunde

        Săracule, ești orbit de șovinism. Vei căpăta exact de meriți. Tot nu mi-ai răspuns la întrebare.
        Sau să facem un exercițiu? Să încep să debitezi minciuni despre tine să vedem dacă te deranjează ori ba.

  7. Luigi Răspunde

    Singurul care trăiește de pe urma postărilor sunt eu, asta să vă fie clar. Deci ca să încasez ceva pentru un deț de amestecată trebuie să fac trafic pe sait. Așa e înțelegerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.