Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Şuncă plină de mucegai, într-un supermarket din Satu Mare. Ce au spus angajaţii

Şuncă plină de mucegai, la vânzare într-un supermarket din Satu Mare. Un sătmărean care şi-a făcut sâmbătă cumpărăturile la unul din magazinele Kaufland Satu Mare a avut uimirea să descopere, la produsele aflate la ofertă, suncă plină de mucegai. El a transmis imaginile către PortalSM.

Şunca era încă în termen de valabiltiate, dar cel mai probabil nu a fost depozitată corespunzător sau nu a fost transportată conform cerinţelor.

Bărbatul le-a arătat angajaţilor produsul respectiv, care l-au retras imediat de la vânzare.

Angajaţii şi-au recunoscut greşeala, au spus că probabil au fost neglijenţi, şi au promis că nu se va mai repeta, astfel că sătmăreanul respectiv s-a hotărât să nu mai depună nicio plângere nicăieri, apreciind onestitatea angajaţilor.

smart

smart

8 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Ce fraieri! Ampicilină curată!

  2. satmarean Răspunde

    Nu-mi place sa fiu carcotas dar am citit comentariile despre Unicarm si nu aveau dovezi concrete sa critice comentatorii produsele Unicarmului in raport cu ale altor producatori externi. Acum cand dupa alerta de doar 10 zile de la Kaufland si Lidl iar apare o situatie concreta nimeni nu are de comentat nimic. Unde este : Szalma Jack, Pop Ioan, Gheorghe, dracu, Florica,glontu orb, Profu, Romania reala, Beny Kira, Darwin? Sunteti platiti pentru comentarii sau asa sunteti voi? Nu vreau sa va supar, si-mi cer scuze, dar nu va inteleg.

    • Banjo Răspunde

      Din pacate acesta este romanul. Ne mancam intre noi si pupam in dos orice strain.

    • România reală Răspunde

      Nici nu mă așteptam. Nu vreau să intru în detalii. Tu poți consuma în continuare ce dorești dar nu-i îndemna și pe alții. Pentru că vezi și eu pot pune întrebarea oare cu cât ești remunerat. Aș putea să-ți dau și exemple vizavi de ce spuneai dar nu aici e locul și oricum nu mă crezi.

    • Gheorghe Răspunde

      Satmarene,eu sunt aici si daca tot ai pomenit numele meu o sa te intreb ceva,daca se poate.Acum am intrat pe portal…..Te rog sa-mi arati undeva in vreun comentariu de-al meu in care am elogiat sau am laudat firmele straine sau marii retaileri de afara in detrimentul celor romanesti.Daca vei citi comentariul meu de atunci vei putea observa ca am scris ca si altii produc la fel de daunator pentru consumatori.Vere oricine greseste si face ilegalitati indiferent cine este ar fi normal sa plateasca cu varf si indesat.Acum daca au gasit ilegalitati la kaufland lidl sau oricare magazin de la colt de strada sau cartier,autoritatile care care sunt platite din banul public sa-si faca treaba mergand pana la inchiderea acestor fabrici(cazul unicarm sau altele)si acelor magazine care vand moarte si boli sub forma de alimente,pe bani multi pentru populatia tarii.Cand am vb despre unicarm nu am laudat alte produse in detrimentul lor,iar pana la urma am si eu dreptul la opinie,la fel ca si tine si oricine de aiurea.Cat depre mine sincer prefer sa mananc din ceea ce produc la mine in gradina iar daca cumpar produse din carne le cumpar de la producatori autohtoni,neprocesate si netrecute prin fabrica lui osanu si altora.Am acest drept satmarene,NU?Daca ar castiga dupa cat cumpar eu de la ei erau de mult falimentati,inclusiv strainii.Tu zici sau banuiesti ca sunt platit pentru ceea ce scriu aici??!!Nimic mai fals,nu am luat si nu voi lua in buznarul meu nimic pentru care sa nu muncesc cinstit.
      Cat despre produsele ce se vand fiecare poate sa aleaga ce baga in bendeu,de la porcarii,gainarii,salbaticiuni etc,etc pana la mucegai pe branza,sobolani,pisici si orice se misca pe terra si poate fi omorat.
      Am vazut destui care-si dau banii pe cacaturi fara valoare,fara rost dar se plang ca-i scumpa mancarea buna si naturala in romania de aceea mananca,,tot ce se vinde”mai ieftin.Eu prefer sa traiesc altfel dar asta este o alta poveste.

  3. Geo Răspunde

    De ce vă plîngeți asa de tare si vă bateți cu pumnii în piept pentru cîteva miligrame de mucegai?
    Cînd mîncați salam sau brînzeturi si caşcaval cu mucegai nu e acelaşi lucru?că unul e nobil iar celălalt nu TOT MUCEGAI E

  4. Profu Răspunde

    @ Sătmărean eu sunt aicea.
    Nu se poate face o comparație între Kaufland și Unicarm.
    Acest locuț (cu l mic) mai are de făcut produse încă aproximativ 100 de ani ca să ajungă Kauflandul sau Lidalu.
    Când te apropii de un magazin Unicarm miroase urat,nici nu îți vine să mai faci cumpărături de la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.