Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

BMW căutat pentru confiscare, depistat în Petea. Au vrut să-l scoată din ţară cu numere de Cehia

BMW căutat petnru confiscare, depistat în Petea. Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au oprit la ieșirea din țară un autoturism marca BMW, ce figura ca fiind căutat de autoritățile din România.

În data de 19 noiembrie a.c., la ora 09.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din România un cetățean maghiar, în vârstă de 42 de ani. Aceasta conducea un autoturism marca BMW, având aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Cehiei.

Cu ocazia efectuării formalităților pentru ieșirea din România, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul este căutat de către autoritățile din România, având mențiunea bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă la data de 18 noiembrie a.c.

Atât persoana, cât și autoturismul au fost predate de către polițiștii de frontieră sătmăreni unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.