Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO/VIDEO. Peste 10.000 de români protestează la Berlin! Sunt prezenți și sătmăreni

Protest masiv la Berlin pentru susținerea familiei Furdui, ai cărei copii au fost luați de statul german, titrează adevărul.ro. La protestul din capitala Germaniei sunt prezenți peste 10.000 de oameni, inclusiv mulți sătmăreni.

Familia Furdui, români penticostali stabiliți în Germania, ai cărei copii au fost preluați de autoritățile nemțești, are parte de un sprijin nemaiîntâlnit până acum. Sâmbătă, 26 noiembrie, la Berlin s-au adunat peste 10.000 de români din țară și din toată Europa, inclusiv mulți din Satu Mare, care cer ca familia să-și primească înapoi copiii luați de Protecția Copilului (Jugendamt) din Germania.

Ce s-a întâmplat cu familia Furdui

În 26 aprilie 2021, autoritățile de la Serviciul de protecție a copilului (Jugendamt) din Germania le-au luat copiii, cu vârste între 15 ani și 1 an. Mai exact, drama familiei Furdui, mutată în 2012 din Spania în Germania, a început când copilul cel mare, David, de 16 ani, s-a plâns de relaţia cu părinţii, dar şi de faptul că cei doi băieţi mai mici sunt, uneori, bătuţi de mamă. „În retrospectivă, David însuși spune că era într-o stare proastă în perioada respectivă de lockdown. Era furios și frustrat și a exagerat declarațiile făcute în fața asistentei sociale a școlii. El nu a văzut niciodată că părinții săi i-au bătut pe frații și surorile sale”, spune acum mătușa copiilor, Paraschiva Bleoju din Timișoara.

Camelia si Petre Furdui s-au cunoscut in Spania, s-au căsătorit, iar ulterior s-au stabilit în Germania, el lucrând în domeniul instalațiilor și al amenajărilor interioare. Protecţia Copilului din Germania a descoperit că familia Furdui merge săptămânal la biserică, făcându-li-se un profil de oameni „extrem de religioşi care nu le oferă copiilor acces la toate subiectele relevante din societate”.

 

19 comentarii

  1. Gicu Hugi Răspunde

    deci niste AURolaci au dat mana cu PSD (video Gabi Les – fost sef la armata fara sa faca armata) si au iesit la proteste sa apere o familie care isi bate copiii

    • Altu Răspunde

      Gicu singurul bătut ești, în cap. Citește tot articolul. Fiul adolescent a părinților a declarat despre bătaie că probabil nu îi umblau in chef părinții. În țările așa zis civilizate lgbt-iste ,orice mucos căruia i se pare că părinții îl persecută, adică nu primește tot ce vrea , poate declara ce vrea și este luat din familie. Problema e că suferă frații lui mai mici care au nevoie de părinți. Dacă ai copil precis ajunge aurolac cu așa mentalitate.

      • Gicu Hugi Răspunde

        pai daca a mers sa declare asa ceva inseamna ca e batut rau, foarte bine au procedat autoritatile. Locul batausilor e la puscarie chiar

      • Cetatean Răspunde

        Au ieșit asa de mulți pt ca sunt penticostali. S-au organizat ” fratii”. Pocăiții sunt uniti între ei și se organizează pt ai lor. Dacă nu erau pocăiți nu ieșea nimeni sa protesteze.

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        Adica io, ca ortodox si dac liber nu am voie sa-mi omor copchilu, daca asa am io chef? Pai ce treaba e asta? Ce reguli au aia,in vest?

    • Ruben Răspunde

      Jigodie nu îți este rușine fraierica

  2. cetatean Răspunde

    AU AVUT MOTIVE SI PROBE LA DOSAR, NU SE JOACA NEMTII !

  3. Gheorghe Răspunde

    Viitorul crestin occidental cu miros de lgbt…bla,bla,bla si umblatul la anus suna tot mai bine mai ales dupa ce nationala nemtilor si nu numai s-a plans ca nu pot sa se manifeste liber.Auzi ma,poti sa te manifesti cum vrei,sa-ti umble pe la matu curului oricine vrea si cati vor dar sa nu-mi spui mie si familiei ca asta este normal si ca ar trebui ca sa adoptam si noi stilul vostru,mai cacanarilor. O sa ajunga aceasta europa daca continua asa ori sluga lui putler ori sub pasalac musulman daca nu atunci in mod sigura vom vedea peste vreo 15 ani toti homalaii si fatalaii la rang de cinste si in numele libertatii(prost inteleasa)anarhia si destrabalarea va fi la apogeu.Cei care mai iesiti prin strainatate vedeti cam cum sta treaba cu,,libertatea de a alege ce vrei sa fii”.

  4. Rodica Răspunde

    Gheorghe perfect de acord cu tine gicu hagi probabil e unul dintre abuzatii cărora a ajuns să le placă culoarea maro să fie sănătos. Oricum nu poți să-i schimbi la porci le place în noroi la lgbt le place în cacat

    • Gicu Hugi Răspunde

      Locul batausilor de copii e la puscarie!

      • Altu Răspunde

        Gicule,vezi dacă nu ai fost bătut când a trebuit ce s-a ales de tine.

        • Altu Răspunde

          Că pe mine m-au bătut de mic în cap și uite ce tâmpit frumos a ieșit din mine! De toată frumusețea! Oamenii protestează pentru dreptul secular dacă nu multimilenar de a-și bate odraselele proprii! De ce să nu dăm mai departe ce am căpătat și noi?

  5. Cetatean Răspunde

    Au ieșit asa de mulți pt ca sunt penticostali. S-au organizat ” fratii”. Pocăiții sunt uniti între ei și se organizează pt ai lor. Dacă nu erau pocăiți nu ieșea nimeni sa protesteze.

  6. satmarean Răspunde

    Nu au fost doar penticostali. Au fost si altii care au simtit ce inseamna sa ti se ia copiii in mod abuziv si pe nedrept. In al doilea razboi mondial ce motive si probe la dosar au avut nemtii de au gazat milioane de oameni?

  7. Gheorghe Răspunde

    Ce interesant!!Cat pot fi unii de încuiați,de virusati de răutate,de invidie.De aceea se intampla în Europa ceea ce vedem noi acum.De aceea suntem lăsați pe mana satanei sa ne urâm,națiunile sunt în război și ura creste în continuare,fiecare vrea terenul(țara)altuia,fiecare vrea răul altuia si se bucura de rău!!!Dracu se bucura cand vede ura in oameni!!Fiecare națiune este împotriva alteia,fiecare religie este împotriva alteia.Uitati-va la acești oameni(aurolaci primitivi,înguști etc,etc după mintea unora)care au demonstrat ca le pasa de aproapele lor,de ceea ce se întâmplă intr-o națiune care a făcut doua războaie mondiale și a gazat milioane de oameni iar acuma susține,, crestineste”in numele libertatii lgbt și toate formele de destrăbălare.Bravo lor.Nu sunt niște oameni perfecti(cunosc cativa dintre ei,dar cine este perfect?)cum ne-am crede unii dintre noi ca suntem dar au ceea ce majoritatea nu au!!!Au iubire de aproape și ajuta chiar in orașul nostru au acțiuni de ajutorare a multora care,,nu sunt de-ai lor”.Și ca să vedeți ca,,nu sunt singuri”vă dau un link….fata pentru care au ieșit în strada a fost eliberata!!!
    https://youtu.be/YwdmMjrkLQw
    Numai bine și multa multa iubire(respect) de aproapele nostru,oricine ar fi el……

  8. Aliluiah Răspunde

    O familie care a pribegit prin toată Europa, o familie cu 7 !!! copiii care a ales că-și educe copiii după religie și după o optică distorsionată, unilaterală în care nu-i lasă pe ceilalți să le ofere alt exemplu decât ăla singur de-al lor, adică practic le izolează de restul societății. Apoi când societatea reacționează și vrea să-i scoată pe copiiii din bula artificială creată de familie ei urlă ca din gaură de șarpe. Adică ei au voie să facă asta dar ceilalți nu! Între timp copilul care a reclamat aspectele este acasă în România la bunici. Întrebare este dacă e așa de frumoasă și de perfectă familia de ce nu s-a întors la ei? Niște spălați pe creier. Vor să ne dovedească că trebuie să trăim exact ca acum 2000 de ani.

    • Xxxx Răspunde

      De ce nu-i ajuta acum zeul cel bengos și la piept păros ???
      În cazuri de astea marele zeu este impotent, și inexistent ???
      Marele zeu ,,D “ va esista doar atât cât oamenii il vor pomeni, altfel va intra zeul ăsta în uitare așa cum s-a întâmplat cu toți zeii din antichitate .

  9. Maci Laci Răspunde

    DECI ROMÂNII MERG ȘI PROTESTEAZĂ ÎN GERMANIA PENTRU NIȘTE ȚIGANI GEGOSI ÎN LOC SĂ PROTESTEZE ÎN ȚARĂ ÎMPOTRIVA PRETURILOR ABERANTE!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.