Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTO/VIDEO. Desfășurare de forțe! Sătmăreni salvați din turnul de apă, după o operațiune de amploare

Operațiune de amploare, astăzi, în județul Satu Mare. Două persoane au fost salvate de pompieri din turnul de apă de la Decebal. Un sătmărean s-a intoxicat cu vapori de diluant, iar colegul său a alertat pompierii. Salvatorii au intervenit de urgență, iar cei doi bărbați au fost salvați de la zeci de metri înălțime.

La fața locului s-au deplasat forțele militare cu o autoscara si un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare. În sprijinul echipajelor prezente a mai fost trimisa o autospecială de prima intervenție și comandă si o autospeciala cu modul de descarcerare.

Cele două victime au fost extrase, sunt conștiente, dar se află în stare de șoc. Au fost predate echipajului medical al Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare.

8 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Singurii bugetari care își merită stima și respectul. Iar salarii ar merita cel puțin la fel cu eroii în alb(cei care intervin pe teren nu ăia din birouri). Ei doar salvează, ăia în alb mai și omoară.

    • Lili Răspunde

      Este o institutie care “deranjeaza” foarte putin cetateanul dar in acelasi timp deranjeaza prea putun institutiile si alte autoritati (vezi cazul Colectiv).
      Daca vine unul si iti da in cap sau te fura nu ai nevoie si de alte institutii/arme?

  2. ... Răspunde

    ,,altu”, ai rămas un GUNOI!

    • ... Răspunde

      Aici să te rezumi la persoana ta! Nu ai găsit alt nick hoțule?

      • ... Răspunde

        M-am îmbătat cu insulina

        • ... Răspunde

          Asta poate tu. Ești mai mult decâtretardat! Îți doresc din tot sufletul să afli cât mai curând cum e. Să afli cum e cum sistemul de sănătate de la noi. Praf și pulbere. Bucură-te că deocamdată trebuie să iei numai pastilele cu litiu. Dar din ce se pare ai sărit schema de ceva zile.

  3. Satmarean Răspunde

    Pompierii chiar își fac treaba. Merita tot respectul.

  4. Roxana Răspunde

    Felicitări și tot respectul! Din păcate sunt date publicității mai mult cazurile negative, asta se,, vinde,, scandalul și multe știri false…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.