Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

FOTO/VIDEO. Primar reclamat. A defrișat un teren cu angajații primăriei și a ars crengile lângă case

Primarul unei comune din judeţul Satu Mare este reclamat de locuitori, după ce defrișează un teren, cu angajaţii Primăriei și transportă lemnele în curtea primăriei. El a dat foc crengilor pe teren, lucru interzis, vecinii spunând că exista pericolul ca focul să se extindă la case.

O localnică a filmat toată scena şi a trimis imaginile către PortalSM. Primarul din Viile Satu Mare, Szucs Szabolcs, taie lemnele nemarcate, le duce la primărie. Potrivit primelor informaţii, Primăria din Viile Satu Mare ar avea un contract cu proprietarul terenului, un bărbat din Satu Mare, prin care se angajează la tăierea și tocarea copacilor de pe proprietate.

“Terenul este cumpăt de cineva din Satu Mare și au făcut contract cu primăria pentru defrișare și tocare integral a pomilor.
Din păcate nu este așa și lemnele sunt duse în curtea primăriei”, a povestit o locatară din Viile Satu Mare.

Locuitorii din aproprierea terenului se plâng de fum şi de zgomot. Cu toate acestea când cineva vrea să discute cu primarul, acesta părăsește zona iar oameni rămân fără răspunsuri.

 

12 comentarii

  1. Macelar Răspunde

    Ce e culmea ca doar citind titlul articolului de mai sus am știut ca despre acest primar, susținut de UDMR in frunte cu Pataky, este vorba. Un fochist cu 3 clase ce a ajuns cel mai corupt primar din județ care își tratează angajații și sătenii cu absolut cea mai mare lipsa de respect posibila. Un despot al comunei la al treilea mandat câștigat prin frauda, deși au fost raportate neregulile in alegeri forumului superior nu sa făcut nimic, cu voturi majoritare țigănești care se văd nevoiți, șantajați cu ajutoarele primite, de a vota, precum sunt instruiți tocmai de inculpat, poziția unde acest primar corupt, așa-zis AVIONUL sau auto-intitulat taurul satului, o are pe buletinul de vot. Reclamațiile făcute n-au dat nici un rezultat însă consecințele sunt cele pe care le știm: condus sub influența alcoolului, Arestat pt cârdășie cu un polițist într-un caz de conflict de interese, viteza excesivă și riscanta, lovituri, amenințări, intimidare și calomnie asupra oricărui individ cei sta in cale.
    Nu degeaba lucrează dansul la PRIMARIA SRL: a plecat de lângă foc ca sa ajungă tot la caldura… cea a buzunarelor grase. Atenție însă ca te așteaptă și răcoarea, nu de altceva da na: verile sunt cam fierbinți.
    Szia.

  2. Cetateanul Răspunde

    Măi zdreanta de femeie tu nu ai altceva de lucru în această zi de sărbătoare.
    Dute dracului și te culca,mancatear franțu de obgeala.

  3. Cetateanul Răspunde

    Tu care ai ultima postare și zici că ești o zdreanta de asistat social să faci incest cu toți pe care-i cunoști.

    • Cetateanul Răspunde

      Ca așa fac zilnic oricum? Nu vezi ce tâmpenii scrii aicea. Numai tu le iei apărarea la unii. Ori ești plătit ori faci parte dintre ei. Sau ești prea prost???? Lumea ar fi mai bună și sigur mai liniștită dacă ți s-ar tăia netul, boule! No acum poți continua cu munca manuală!

  4. Cetateanul Răspunde

    Prost a fost tatăl tău care te-a făcut,sau poate ești din flori de aia ai venit pe lume așea de Prost.
    Alupigus la toți pe care mă cunosc.

    • Cetateanul Răspunde

      Alupigus și ție. Că văd că tare îți place subiectul. Te crezi prea important mon chere.

  5. Cetateanul Răspunde

    Alupigus încă odată,atât ție cât și celor dragi.
    Eu nu mă cred important, că sunt.
    Dacă nu îți convine Incesturi cât mai multe.

    • Cetateanul Răspunde

      Vezi că iar ai sărit schema de medicamentație și ai iar halucinații. Cei care se desfășoară pe aici majoritatea atâta pot că în rest nici semaforul nu-l bagă în seamă. Că vezi cine e important ăla își vede de treabă și își cunoaște lungul nasului nu epatează. Tu numai la prostioare gen incesturi de gândești. Se pare că ai cunoștințe temeinice în problemă, mormon de sătmar.

  6. Dan Răspunde

    Chiar e un grup de infractori la Primaria Viile SM, mai ales cu taxa de paza, incaseaza niște bani pt. servicii care nu le presteaza, neavând contract cu o firmă de paza (s-a reziliat, dar voi tot încasați bani, nu-i asa primare cu 4 clase) ? Cât de curând va bate si la ușa ta DNA-ul, cu toate relațiile tale.

    • Gigi becali Răspunde

      Fără sesizare concretă nimeni nu-l va opri pe acest individ deoarece sunt mulți care au nevoie de un așa personaj, mulți care se folosesc de lipsa acestuia de orice morala și judecată.
      Locul lui și a celor care îl susțin este după gratii. Da da nu-i uitam și pe complicii acestuia de la angajați, consăteni, politicieni, foști primari Etc. Doar cu ajutorul și protecția din partea acestora el poate face ce face. Singur nu cred ca se poate îmbracă un asemenea specimen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.