Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO/VIDEO. Satu Mare strălucește: A fost pornit iluminatul festiv. Magie în centrul orașului

Satu Mare strălucește. A fost pornit iluminatul festiv, iar spiritul Crăciunului și magia sărbătorilor de iarnă și-au făcut cu adevărat simțită prezența pe străzile orașului.

În această seară, municipiul Satu Mare a îmbrăcat haine de sărbătoare! Iluminatul festiv a fost pornit la ora 18.00 în prezența autorităților și a sutelor de sătmăreni. Primăria și-a propus să transforme Centrul Nou al orașului într-un loc magic, unde sătmărenii să poată descoperi în fiecare zi o poveste, iar surprizele pregătite de municipalitate să le aducă zâmbete pe buze.

Astăzi s-a deschis și Târgul de Crăciun, care a umplut Piața 25 Octombrie de arome de vin fiert, turte dulci, cozonaci și alte preparate specifice acestui sezon. În căsuțele colorate și frumos decorate, producătorii și meșterii îi așteaptă pe vizitatori cu bunătăți, produse tradiționale, ornamente și cele mai frumoase cadouri de Crăciun.


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Ne păcălim singuri și ne dăm foc la propriu la puținii bani pe care îi mai avem. Între timp iluminatul public l-am restricționat prin tot orașul. Dacă cineva înțelege asta……..? M-am uitat și pe f.book și e plin de comentarii elogiatoare. Dar ca să vezi majoritatea îs troli preplătiți sau oameni care poate au ceva legătură cu orașul dar locuiesc la mii de km distanță. Ce știu ei ce sărăcie lucie este și ce va mai fi! Oioi! Mult ne va mai costa spectacolul ăsta de lumini și nu primăria va plăti ci noi toți prin taxe și impozite!

    • KOLOKO Răspunde

      te rog nu fura fericirea copiilor ……macar pt. aceasta pt 30 zile .
      ei nu sunt de vina ca avem niste vecini balcanici postsovietici ( ucraina si rusia ) din cauza carora suferim toti ..inclusiv europa

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Numai că nu prea ne permitem, asta e adevărul. Eu nu fur de la nimeni nimic dar această “distracție” pentrru fraieri se va achita nu banii noștri că pe primar îl doare undeva lateral. La el se rezumă doar la semnarea dispoziției de plată. Că știi noi așa de bine stăm că desenăm banică ne permitem. Oare chiar așa? Și chiar acum când trebuie să șporolim șiunde nu e cazul apoi de sfânta sărbătoare aruncăm cu banii pe geam? Nu ții minte după Colectiv au fost interzise de revelion și artificiile? A picat cerul pentru o ocazie, odată la o sută de ani? Nu. Ca și cum ne-am distra pe datorie cu banii luați de la cămătari. Eu asta simt.

  2. Maloco Răspunde

    Pisamas pe luminile voastre! Mai alaltaieri spunea presa sa scoatem din priza chiar si incarcatoarele si tv-urile!!!! Nu scoateti din priza nimic. Evitati sa mai cititi si sa ascultati presa. Ei nu prezinta informatia. Ei doar ne transmit minciuni si aberatii!

  3. bigbrother Răspunde

    Niște sclipici pe sărăcia lucie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.