Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

FOTO&VIDEO. A murit șoferul ce a intrat cu mașina într-o casă, la Rătești. Nu avea permis de conducere

A murit șoferul ce a intrat cu mașina într-o casă, în localitatea Rătești din județul Satu Mare. Accidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 21:55, iar victima nu deținea permis de conducere.

La fața locului s-au deplasat 9 cadre militare cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu modul de descarcerare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

La locul intervenției a fost trimis și un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare.

În momentul sosirii forțelor de intervenție, victima era extrasă din autoturism, aceasta a fost preluată de echipajul medical SAJ pentru acordarea primului ajutor.

În momentul impactului in locuință nu se afla nicio persoană.

„La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orelor 21.50, poliţiştii sătmăreni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 19, în localitatea Rătești.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr, de 28 de ani, ar fi pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un imobil.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, persoana în cauză nu deținea permis de conducere.

În urma evenimentului, a rezultat decesul tânărului.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM.

 

 

23 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Porkarseme începeți să fiți de toată groaza! Îmi explică careva dintre vor ce legătură are comunicatul IPJ cu acest accident nefericit din Rătești și cu final tragic????
    Numai vă citez, bine??
    “IPJ Satu Mare:
    La data de 6 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în municipiul Satu Mare.
    Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto, de 65 de ani, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui pieton, de 54 de ani, care se afla în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, acroșandu-l pe acesta din urmă.
    În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului.
    Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
    Totodată, acestuia i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.
    Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” ??????????

    • Musk Răspunde

      Lipsa traficului pe site, care e in scadere drastica de cateva luni in coace. Ii cam paste falimentul, pentru ca traiesc din reclame. Nu au trafic, nu iau bani din reclame. Asa ca, in disperarea lor, incearca prin orice mijloc sa atraga oameni pe site. De asta ai 3 articole, pe prima pagina, unul langa altul, despre acelasi subiect, cu accidentul asta. Penibil, ce a ajuns site-ul asta, e putin spus. Ii paste falimentul.

      • Musk Răspunde

        In urma comentariului meu, au sters 2 din cele 3 articole. BAAAAAAAAAAAAAA, sunteti penibili porcar sm :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) PENIBILILOR :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

      • Adevarul Răspunde

        Salut, as vrea sa spun la toti cei ce citesc ca baiatul avea permis. Avea permisul suspendat dar politia Romana la pierdut. Baiatul terminase perioada de permis suspendat dar politia ii pierduse permisul.
        Aceasta doar pentru a spune cum stau lucrurile.

        • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

          Asta ce spui e o prostie. Daca era in legalitate politia trebuia sa corecteze greseala proprie daca este asa ca omul totusi nu poate conduce fara. Sau sa-i dea o hartie in acest sens pana la corectare si sa se spuna si la ceilalti. Pentru ca nu poti lasa omul fara actul de identitate sau cu permisul de conducere din vina ta si sa spui ca ne pare rau!!!! Dar din ce se pare politia avea dreptate si a suspendat dreptul de a conduce justificat. Ca uite cum a zburat! Sau si aia e din vina politiei???? Nu cauta tu vinovatul in alta parte.

  2. Pop Ioan Răspunde

    Bine ca avea bolid. Sau si acela era “luat in imprumut”. (furat)

  3. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Citez de la concurență (presasm).
    Daniel R. (28 de ani) din localitatea Giorocuta, comuna Supur, a decedat astăzi, în urma unui accident rutier teribil. În urma tragediei, trei fetițe au rămas orfane de tată. Daniel lucra în domeniul construcțiilor în Satu Mare, iar cunoscuții spun despre el că era o persoană foarte prietenoasă și un foarte bun meseriaș.
    Dar un lucru tot nu pricep. E nu știu a câta oară când după un accident tragic afli ce de băiat bun etc., etc. era victima. Totuși dacă ai o minimă-minimă inteligență prin străfundurile țestei groase și dacă ai și familie + trei fete minore pe acasă, totuși în astfel de cazuri nu faci așa ceva! Toți sunt băieți de nota zece numai casa i s-a pus în cale, ca în cazul de față! Vă credeți nemuritori fraților??? Noroc în nenorocire că cei din casa aia nu erau fix atunci în încăperea respectivă. Că atunci era urât rău. Mă gândesc că păgubiții se vor înveli la iarnă cu păreri de rău și cu scuze că până se mișcă autoritățile la noi îi apucă Paștele Cailor!
    Nu vreau să deschid polemică dar la astfel de cazuri mă bate gândul că măcar la mașini tari ar trebui și ceva test de inteligență înainte de a te sui la volan că uite ce se întâmplă!

  4. Admin Răspunde

    Avem rugamintea sa folositi un limbaj decent. Utilizati acest site in mod gratuit, nu va solicitam nimic, doar un minim respect. Da, sunt mai multe articole pe aceeasi tema, cu informatii noi, nu am sters nimic, ceea ce este in regula.

    Cat despre traficul nostru, va invitam sa urmariti rezultatele de ieri, in poza de mai jos, si apoi sa discutati despre “scadere drastica” si “faliment”.
    In rest, toate cele bune! Si va mai asteptam de 10 ori pe zi pe site, cu rugamintea de a manifesta un comportament civilizat/european.

    https://i.postimg.cc/TwZnQ0GH/trafic-portalsm.jpg

    • c-block Răspunde

      Nu consider că mie v-ați adresat. Eu doresc să vă atrag atenția că având în vedere că sunteți un ziar aveți niște greșeli. Iar aceste greșeli apar destul de des, nepermis de des. Pentru mult mai puțin sărea siguranța la proful meu de română (regretatul Fodor Mihai). Nu trebuie să vă supărați cu mai degrabî dă vă verificați materialul înainte de a-l lansa în spațiul public. Aceeași observație am făcut recent către cei de la Friss Újság și în loc să recunoască ceva ce era absolut clar ca bună ziua se iau cu oamenii la ceartă. Chiar acolo am ajuns că te cerți cu cititorul tău????
      PS. Observația mea către ei era că în loc de articole sau reportaje zilnic lansează câte o întrebare către cititori, dar întrebări din alea penibile la care practic un singur răpuns stă în picioare. De genul vă ajung banii până la salariul următor sau că sunteți mulțumiți de felul în care guvernul tratează problema energetică. De parcă interesează pe decidenți părerea omului simplu sau de parcă rezultatele ajung la guvern.

    • Unu care va genereaza trafic Răspunde

      Pardon? Traficul generat de cei care va viziteaza site-ul va genereaza bani. Voi, va folositi de cititori, in mod gratuit, nu invers. Fara cei care va viziteaza site-ul, nu ati mai exista. Mai usor cu afitmatii de genul, existati exclusiv datorita celor care va intra pe site. Nu noi va citim gratuit, voi va folositi de cititori in mod gratuit. Scoateti reclamele de pe site, daca e atata gratuitate, sa vedem ce se intampla. Cat tupeu…

  5. chupacabra Răspunde

    Bamveu ? Soferul semana cu Vin Diesel, din pacate a fost ultima filmare pentru el. A murit, dar a plutit. Tata constient a 3 copii ? Masina era proprietate personala sau i-a imprumutat-o vreun prieten bun ? Cei cu casa distrusa cer donatii. Sa o repare cu factura si apoi in instanta isi vor recupera banii, si daca isi fac credit cu dobanda. Proprietarul masinii trebuie sa suporte tot costul, nu fraierii donatori, asta daca nu cumva a furat-o. Tipul cica lucra in constructii, baiat bun, sa vina firma la care muncea si sa repare ei daca a fost asa de harnic si cumintel. De cei trei copii nu va faceti griji. vor beneficia de pensii bune de urmas, pacat ca de acum le va lipsi tatal. E un aviz bun pentru fanii impatimiti ai seriei Fast & Furios. Voi chiar credeti ca Vin Diesel e pilot de raliuri ???

  6. Amalia Răspunde

    Buna seara,ma uit peste tot ceea ce comentati oameni buni,sincer,voi recititi ceea ce scrieti inainte de a publica?cunoasteti acest tanar astfel incat sa va dati cu parerea in asa masura catastrofica?dar daca ar fi fost un familiar Sau un prieten al vostru cum ati fi vazut situatia?in mod sigur prin alta prisma,clar total divers…acest om a fost un baiat la 28 de ani asa Cum societatea noastra din zilele noastre ar trebui sa aiba,un om de familie,un meserias de nota 10 care la 28 de ani a reusit sa faca cu propriile maini atatia oameni multumiti de toate lucrarile lui in domeniul constructiilor,era un om simplu care dimineata de dimineata lua microbusul ca sa ajunga in oras cu rucsacul pe spate sa intretina trei fetite superbe,da,noi l-am vazut asa timp de 5 luni…se intorcea in fuga ca sa prinda microbusul sa ajunga seara la familie…un om bun,calm,credincios…rar in zilele noastre…din pacate ieri seara a facut o greseala fatala,ori destinul ori urgenta care o avea l-a facut sa ia masina Chiar Daca avea permisul suspendat,s-a intamplat,a spart o casa,bun material care pana la urma se va gasi o solutie sa se refaca….bolid???vb de bolid?era un Opel vechi zgariat care uneori i-l conducea un prieten bun ca sa isi transporte ustensilele de lucru…va rog oameni buni nu vorbiti despre ceea ce nu cunoasteti,nu vorbiti despre oameni pe care nu ati avut ocazia sa ii cunoasteti…a fost un om deosebit,un tanar harnic care a lasat in urma o familie frumoasa si cunostinte nu familie neaparat care il vor pomeni pt totdeauna,Dumnezeu sa il ierte!!!Fie-ti tarana usoara Dani🙏

    • c-block Răspunde

      Căutând scuze numai dai apă la moară altora și le bați cuiele în coșciugele lor viitoare. Dacă ai familie, copiii, slujbă etc. așa ceva nu faci! Mai ales că zici că avea și permisul suspendat! Că aia nu degeaba se suspendă. Acest om deosebit cum spui tu zbura cu viteză către 180- 200 la oră la cum arată casa. Pentru că fără să fiu expert se vede că a fost afectată și structura de rezistență a casei. Că o mașină mică să facă astfel de dezastru trebuie să aibă viteză foarte-foarte mare, indiferent de calitatea construcției! Și dacă ai familie și ții la familie te grăbești la ora aia noaptea acasă și nu în sens invers!!! Mai ales că dacă lucra în construcții mai mult ca sigur a făcut de câteva ori drumul ăsta poate chiar zilnic și știa că trece prin localitate! Și dacă omora familia care acolo locuiește, atunci ce spuneai???? Asta nu e greșeală sau neșansă. Asta se cheamă prostie monumentală. R.I.P.

    • @Amalia Răspunde

      Adevăr grăiești, Dani a fost un om minunat, de nota 10! Soarta asta crudă l-a împins să facă ultima lui nefăcută, dar tot soarta asta l-a oprit să producă pagube mai mari!
      Putea intra în casă cu 5 minute mai devreme și omora o altă familie cu copii mici, și atunci altfel se discuta despre minunatul om, Dani!
      Putea să intre frontal într-un microbus să omoare 5-10-15 persoane, și atunci tot la superlativ se discuta despre acest minunat om, Dani!
      DAR este o vorbă care spune că faptele grăiesc, faptele spun că EL a condus fără permis (de bun ce era, probabil, sau gaborii ăștia răi l-au pedepsit pe nedrept!), cu viteză excesivă, a intrat într-o casă, pe care a distrus-o, și … a murit!!
      Tot faptele ne spun că a lăsat în urmă trei fetițe, la mâna sorții, la mila cine știe cărui nemernic care va pune mâna pe mă-sa! Fetițele nu vor mai avea cui să-i spună “TATI”, un cuvânt absolut la fel de necesar în viața unui copil ca și cuvântul “mami”!
      Așa că, din punctul meu de vedere, Dani este doar un nemernic care a fost pedepsit de divinitate înainte de a provoca alte dezastre!
      Condoleanțe familiei, voi găsi o modalitate de a dona și de a le ajuta pe fetițe!

      Cu durere-n suflet, pentru fetițe, un tătic conștient!

    • Kuka Răspunde

      Amalia dragă, din comunicatul poliției reiese că Dani al tău NU DEȚINEA permis de conducere, DECI NU AVEA ce să caute la volanul oricărei mașini, decât cu un instructor auto în dreapta sa!!
      Ceea ce a comis Dani este infracțiune, ceea ce îl face pe Dani al tău un infractor!! Deci Dani n-a fost chiar așa de bun cum spui tu, a fost un infractor de drept comun!

      • c-block Răspunde

        @Kuka, corect! Asta se cheamă kamikaze. Nu-i căutați scuze că nu va reînvia și ce a făcut nu se poate ierta. Nu la dauna la casă mă refer ci la gestul necugetat vizavi de familia sa!!! Dacă ai familie ai responsabilitate și nu puțină! Ei, el a picat testul.

      • Fratele Răspunde

        As vrea sa precizez ca avea permisul de conducere doar ca politia romana ii la pierdut. Dani terminase perioada de suspendare si putea sa conduca. Doar ca politia ii pierduse buletinul. Sunt fratele si stiu bine ce zic.

      • Fratele Răspunde

        Ma corectez politia ii pierduse Permisul

        • Kuka Răspunde

          Înseamnă că poliția vorbește prostii!
          Una este să ai permis suspendat, alta este să nu ai deloc, așa cum susține poliția.
          Mare păcat, totuși, de ce s-a întâmplat.

          Dumnezeu să aibă milă de cele trei fetițe și să-i dea mamei tărie să treacă cu bine peste tragedie!

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            @Kuka, în ochii și optica ori logica poliției dacă ai permisul suspendat și te prinde totuși conducând însemnă că ai condus fără drept de conducere.

  7. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    @Kuka, la treaba cu condusul fără permis sunt mai multe cazuri.
    1. Cei care chiar nu au deloc permis de conducere
    2. Cei care au permisul suspendat și dpdv al poliției se consideră tot condus fără permis. Asta e în cazul de față. Iar ca să ai permisul suspendat trebuie să faci ceva mult în afara codului rutier. Din ce se pare nu a priceput nici acel avertisment. Bine că măcar nu a omorât pe careva din casă sau pe cineva din trafic absolut nevinovat.
    Pentru cei care încă caută scuze pentru ce s-a întâmplat am un mesaj. Dacă vreți o țară ca afară nu credeți că ar fi cazul ca să vă și comportați ca afară??? Că de exemplu toată lumea râde de englezi că se îmbată de Crăciun+Revelion și merg în patru labe pe străzi dar oare vede cineva că în restul anului lucrează de le sar capacele????

  8. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Și încă ceva! Cei care căutați scuze șoferului rețineți un lucru. Faptele s-au petrecut pe ditamai DN și nu pe ulița satului la dracu-n praznic! Sunt curios cum ați reacționa de a-ți vedea ceva bolid din ăsta reșapat zburând deasupra capului vostru sau să vă taie calea! No, deci vă rog liniște și fiți cu băgare de seamă când conduceți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.